24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Wisata sing Bisa Diakses Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Warta Breaking Peru Singapur Maneka Warta

Calon UNWTO Bahrain Ndhukung Plancongan sing Bisa Diakses kanggo Kabeh

Calon UNWTO Bahrain Ndhukung Plancongan sing Bisa Diakses kanggo Kabeh
xxwaauvkw
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia miwiti perayaan peluncuran dina iki. Organisasi sing mentas dibentuk kanthi luwih saka 1000 anggota lan pengamat ing 122 negara nyisihake sewulan kanggo ngrayakake. Iki bakal nuduhake macem-macem kesempatan sing bakal ditindakake anggota WTN menyang organisasi kasebut minangka organisasi pariwisata global kanthi fokus ing UKM.

Jaringan Pariwisata Dunia dibangun wiwit wiwitan kanthi bab regional sing dadi pemimpin organisasi global.

Peluncuran WTN suwene diwiwiti dina iki kanthi fokus ing pariwisata sing bisa diakses.

Dina iki Tarita Davenrock, CEO Travel for All, ing British Columbia, Kanada nerangake aksesibilitas tegese akses kanggo lelungan kanggo kabeh wong.

Pankaj Pradhananga saka Four Seasons Travel ing Kathmandu, Nepal nduduhake ing panel sing dipimpin kepiye babagan segmen industri pariwisata lan pariwisata iki dadi penting banget kanggo negara Himalaya.

Rahasia anyar ing UNWTO

HE Sheikha Mai Bint Mohammed Al Khalifa, saka Bahrain yaiku calon sing saingan kanggo jabatan Sekretaris Jenderal UNWTO. Dheweke bakal dadi wanita pertama sing entuk posisi iki. Dheweke ujar: "Aku gumun karo pakaryan operator tur khusus kayata" Eyes Travel "operator tur kanggo para turis buta sing menehi inisiatif sing nggawe pariwisata luwih saka sekedar kegiyatan ndeleng situs."

HE Sheikha Mai bakal pidato ing acara resmi Peluncuran WTN tanggal 10 Desember. Klik ing kene kanggo melu.

Wisatawan sing ora duwe kabisan ora pengin dianggep wong lara. Dheweke bakal lelungan ing papan sing dihormati lan dianggep sopan. Iki minangka kesempatan bisnis sing bisa entuk manfaat lan dudu bisnis sing nuwun sewu nanging bisnis kesetaraan. Iki bakal njupuk bagean penting nalika mbangun maneh industri pariwisata lan pariwisata.

Apa pariwisata sing bisa diakses? Minangka kesempatan bisnis gedhe kanthi komponen sing seneng.

Pariwisata sing bisa diakses ngidini kabeh wong melu lan seneng pariwisata pengalaman. Akeh wong sing duwe kabutuhan akses, ana gegayutane karo kahanan fisik. Contone, wong sing luwih tuwa lan kurang seluler duwe kabutuhan akses, sing bisa dadi kendala nalika lelungan utawa tur.

Tonton rong sesi anggota WTN dening Pak Pankaj Pradhananga lan Tarita Davenrock, CEO Travel for All, ing British Columbia, Kanada.

Pankaj Pradhananga saka Four Seasons Travel ing Kathmandu, Nepal

Anggota WTN Tarita Davenrock, CEO Travel for All ing BC, Kanada

Priksa lan dhaptar acara peluncuran WTN mbesuk klik kene

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.