Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS: 9 saka 10 pamilih AS pengin tagihan relief COVID liyane

Draft otomatis
Plancongan AS: 9 saka 10 pamilih AS pengin tagihan relief COVID liyane
ditulis dening Harry S. Johnson

Wolung puluh pitu persen responden ing survey anyar - kabeh milih ing pemilihan 3 November - percaya kudu ana babak relief sing gegandhengan karo virus corona liyane saka Washington, miturut asil sing dirilis dina Selasa Asosiasi Plancongan AS.

Survei, sing ditindakake kanggo US Travel dening perusahaan riset Heart + Mind Strategies LLC, dijupuk saka conto perwakilan nasional yaiku 1,000 pemilih. Iki nemokake dhukungan mayoritas kanggo tagihan bantuan liyane ing antarane kabeh klompok pemilih, subkelompok demografi, lan wilayah geografis.

US Travel nggambarake sektor ekonomi AS — industri lelungan lan turisme ing Amerika — sing paling akeh nandhang sangsara marga saka pandemi COVID-19. Total belanja plancongan ing AS diproyeksikan bakal mungkasi taun mudhun 45% persen wiwit taun 2019, lan lelungan — sing sadurunge kerja pendhukung pandemi kanggo siji saka saben 10 wong Amerika - saiki nyumbang luwih saka saprotelon saka kabeh pengangguran ing negara.

Lelungan kanthi dhasar ora bisa miwiti pemulihan kanthi tren pandemi sing nguwatirake saiki sing nyebabake penutupan lan larangan anyar. US Travel wis njaluk wulan pirang-pirang wulan supaya para pimpinan supaya entuk kesepakatan babagan relief sing seger supaya bisnis plancongan bisa mbukak lawang nganti cukup dawa kanggo pensiun maneh ing buruh nalika kondhisi saya apik.

"Kebutuhan mendesak salah sawijining sektor penciptaan kerja paling gedhe ing negara kasebut wis jelas sawetara suwe, lan saiki uga jelas manawa masarakat sing milih akeh pengin tumindak saka Washington," ujare Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow. "Maju langkah relief virus corona bipartisan minangka tumindak sing bener, uga sing kudu ditindakake kanthi politik. Lan saiki kudu rampung, ora ing Kongres sabanjure, amarga akeh pengusaha cilik kita ora bakal bisa bertahan suwe lan pegaweane sing ilang banjur bakal permanen. ”

Paling ora, US Travel ujar manawa, ngluwari proyek lelungan mbutuhake paningkatan kanggo Program Perlindungan Paycheck (PPP) kanggo ngidini dana kapindho; ekspansi eligibility PPP kanggo ngidini organisasi pemasaran tujuan (non-profit) lan pemerintah pusat (DMO) ngakses akses; lan perpanjangan Program Bantuan Coronavirus nganti pungkasan taun 2021.

Survei sing dirilis dening US Travel uga nemokake manawa papat saka limang pemilih (79%) pengin loro partai politik kasebut bisa kerja sama ing kabijakan, sithik saka poling sing padha ing taun 2018 (75%). Asil kasebut kalebu mayoritas mayoritas pamilih Biden (82%) lan pamilih Trump (76%).

Pengumuman persetujuan tentatif dina Selasa dening para anggota parlemen saka kaloro pihak kasebut mula ndadekake pujian saka Dow, nalika rincian rinci.

"Kerangka kerja sing diusulake dina iki minangka bukti apik yen ana bipartisan, dhukungan bicameral ing Kongres kanggo menehi hasil - kaya ing antarane masarakat Amerika umume - lan kita butuh banget Kongres supaya bisa tumindak saiki," ujare Dow.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.