Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News UAE budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News tanggung jawab Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Abu Dhabi mengeti Hari Nasional ke-49 UEA kanthi macem-macem kegiyatan

Pilih basa sampeyan
Abu Dhabi mengeti Hari Nasional ke-49 UEA kanthi macem-macem kegiyatan
Abu Dhabi mengeti Hari Nasional ke-49 UEA kanthi macem-macem kegiyatan
ditulis dening Harry S. Johnson

The Departemen Budaya lan Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi) wis ngumumake rencana kanggo ngrayakake UAE 49th Dina Nasional kanthi tanggalan kegiyatan sing nyenengake, kalebu telung pertunjukan kembang api ing Corniche, Pulo Al Reem, lan Al Wathba, dina Rebo tanggal 2 Desember.

Kanggo njamin kesehatan, keamanan, lan kesejahteraan kabeh wong, lan selaras karo upaya utama para emirat kanggo nggunakake langkah-langkah penting tumrap COVID-19, warga lan warga diundang kanggo seneng kembang api ing Corniche langsung ing TV Abu Dhabi lan TV Emarat, kaya uga kaca Instagram resmi UAE_BARQ, dina Rebo tanggal 2 Desember jam 9:25 wengi. Dheweke uga bakal bisa nonton pertunjukan kembang api ing Pulo Al Reem jam 9 sore langsung ing kaca Instagram resmi Kalender Abu Dhabi, lan nonton kembang api Al Wathba, sing uga diwiwiti jam 9 bengi saka windows lan balconies.

Perayaan taun iki dirancang kanggo nggabungake komunitas emirat kanthi pesen pangarep-arep kanggo masa depan sing cerah lan janjeni nalika UAE nyedhaki Jubilee Emas, 50 taunth Dina Nasional ing taun 2021.

"DCT Abu Dhabi ngucapake selamat marang UEA lan pimpinane amarga 49 taunth Dina Nasional. Kita ngarep-arep pirang-pirang taun luwih sejahtera lan persatuan kanggo bangsa sing dikasihi, "ujare HE Ali Hassan Al Shaiba, Direktur Eksekutif Pariwisata lan Pemasaran ing DCT Abu Dhabi. "Ing dina khusus iki, kita nganyari janji kanggo njaga keragaman lan persatuan komunitas lan njaga posisi bangsa ing kabeh bidang minangka conto kohesi sejatine wong lan pimpinane."

Perayaan Budaya:

  • Filter Snapchat: Budaya Abu Dhabi bakal ngrayakake acara khusus iki kanthi ngluncurake filter Snapchat tari Ayala tradisional sing khusus.
  • Video Lagu Nasional: Musisi lan pemain film ing macem-macem situs budaya lan museum, muter versi lagu kebangsaan kanthi nggunakake instrumen liyane.
  • Swara saka UAE: Konser sing wis direkam nggabungake musisi saka UEA lan wilayah kasebut kanggo tampil langsung saka Benteng Al Jahili ing Al Ain, ngrayakake tradhisi musik UAE sajrone rong wengi berturut-turut tanggal 2 lan 3 Desember.
  • Warisan ing Kothak: Qasr Al Hosn bakal menehi kothak Henna lan Ayala menyang kulawarga acak ing saindenging negara kanggo ngrayakake warisan bareng UAE. Bagéyan saka kothak uga bakal kasedhiya ing situs.
  • Flashmobs Virtual: Ngepasi Hari Nasional ke-49 UAE, Qasr Al Hosn bakal ngrayakake ulang taune kaping 2 liwat aktivasi ing situs uga kampanye luar ruangan kanggo promosi pengalaman warisan sing unik lan penawaran budaya.
  • Berklee Abu Dhabi: Institusi musik, tari lan teater kontemporer sing terkenal bakal menehi kontribusi kanggo Hari Nasional kanthi nerbitake video khusus tanggal 2 Desember Lagu Nasional sing ditindakake para musisi.

Perayaan liyane ing Emirat:

  • Minangka bagean saka perayaan ing saindenging negara, ibukota UEA bakal dadi tuan rumah kegiyatan sing akeh tumindak kalebu pameran seni amal ing Galleria Mall ing Pulo Al Maryah.
  • Pendhudhuk bisa seneng nonton proyeksi eksklusif flag UAE lan warna ing fazade Qasr Al Watan.
  • Tujuan hiburan utama UAE, Pulau Yas, nawakake diskon 49 persen tiket menyang taman lan obyek wisata kasebut.
  • Yas Mall, W Abu Dhabi, lan Sirkuit Yas Marina uga bakal ditutupi nganggo warna bendera UEA, kanthi pertunjukan kembang api bakal diwiwiti jam 9 wengi ing Yas Marina, sing bakal disiarake langsung ing saluran media sosial Pulau Yas (Facebook lan Instagram) .
  • Bangunan Kotamadya Al Ain, lan Jebel Hafit bakal nampilake pertunjukan kembang api wiwit jam 8 wengi saben wengi antarane 1-3 Desember.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.