Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Brisas Group mbukak hotel Galería Plaza Collection anyar ing Kutha Mexico

Pilih basa sampeyan
Brisas Group mbukak hotel Galería Plaza Collection anyar ing Kutha Mexico
Brisas Group mbukak hotel Galería Plaza Collection anyar ing Kutha Mexico
ditulis dening Harry S. Johnson

Perusahaan perhotelan Meksiko, Klompok Brisas mentas mbukak hotel paling anyar, Galería Plaza San Jerónimo, sing dununge ing wilayah kidul Kutha Mexico. Minangka bagéan saka koleksi Galería Plaza, hotel iki dununge ana ing sacedhake kantor perusahaan utama kutha, pusat perbelanjaan, restoran, lan dalan gedhe sisih kidul, sing kasedhiya gampang tekan kutha Mexico.

"Kita seneng banget bisa mbukak tambahan paling anyar ing koleksi Galería Plaza," ujare Manajer Umum Rafael Gonzalez. “Galería Plaza San Jerónimo nawakake para tamu desain kontemporer, teknologi canggih, lan lokasi sing apik banget sing ora bisa dikalahake ing Kota Meksiko. Papan iki cocog banget kanggo klompok, acara lan konvensi, lan kita ngarep-arep para tamu ngalami kabeh sing bakal ditawakake. ”

Kanthi fokus narik minat para plancong bisnis lan plancongan saka saindenging jagad, Galería Plaza San Jerónimo iku hotel modern sing nawakake tamu lan fasilitas lan layanan paling dhuwur.

Koleksi Galería Plaza khusus kanggo katering kanggo para plancong bisnis lan plancongan, kanthi lokasi ing pusat kutha paling dhuwur ing saindenging Meksiko. Lokasi liya kalebu Galería Plaza Reforma ing Mexico City, Galería Plaza Irapuato lan Galería Plaza Veracruz.

Kajaba iku, Grup Brisas saiki lagi nyipta lokasi tambahan kalebu Galería Plaza Insurgentes, Galería Plaza Monterrey lan Galería Plaza León, sing dijadwalake bakal dibukak ing taun 2021.

Hotel Brisas Group dibukak sawise ditutup amarga pandemi ing Juli 2020 kanthi protokol kesehatan lan keamanan anyar kanggo njamin keamanan tamu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.