Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Warta Breaking Singapura Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dusit Internasional debut ing Singapura

Dusit Internasional debut ing Singapura
Dusit International mbukak Dusit Thani Laguna Singapura
ditulis dening Harry S. Johnson

Dusit Internasional wis resmi ngembang menyang Singapura kanthi mbukak Dusit Thani Laguna Singapura ing jantung Laguna National Golf & Country Club sing misuwur, salah sawijining klub golf lan negara utama.

Dumadi 198 kamar lan suite kontemporer sing dihiasi kanthi apik, ditambah wolung paviliun karo kolam pribadi, lan dununge mung 10 menit nganggo mobil saka Bandara Jewel Changi lan 15 menit saka Downtown, resor iki minangka sing pertama ing Singapura sing nawakake akses langsung menyang golf sing menang fasilitas

Iki uga minangka resor pertama ing negara iki sing nampilake keramahan mewah Dusit sing unik saka Thailand, lan minangka pameran arah strategis perusahaan anyar kanggo normal anyar, sing kalebu nambah DNA merek ing patang bidang utama - Pribadi Layanan, Kesejahteraan, Sambungan Lokal, lan Keberlanjutan.

Objek wisata sing cedhak kanggo bisnis lan hiburan kalebu Changi Business Park, Singapore Expo, distrik bisnis Tampines, Marina Bay, Raffles Place, Orchard Road, lan Pulau Sentosa. Kabeh bisa tekan 20 menit nganggo mobil.

"Sawise mlebu lan bukaan taun iki, tekane Dusit Thani Laguna Singapura minangka tonggak penting liyane ing ekspansi berkelanjutan, lan kita seneng nggawe debut ing salah sawijining pusat bisnis paling dihormati ing dunya lan nampilake DNA merek anyar kanthi properti sing luar biasa, "ujare Ibu Suphajee Suthumpun, CEO Grup, Dusit International. "Desain resor sing apik, penawaran tamu sing akeh, lan lokasi utama ing lapangan Golf Nasional & Klub Nasional Laguna nyedhiyakake kita ing posisi sing unik kanggo nawakake layanan integral lan lengkap kanggo nyukupi kebutuhan konsumen, saka eksekutif C-suite lan warga lokal, nganti pasangan sing lagi bebrayan lan pegolf sing seneng banget. Iki nggawe manawa kita duwe akeh dalan kanggo nggawe penghasilan domestik nalika ngenteni kahanan COVID-19 normal lan lelungan internasional bisa diwiwiti maneh.

"Sanajan iki mesthi dadi tantangan kanggo industri kita, Singapura sadurunge nyathet patang taun pariwisata kanthi berturut-turut, lan kita yakin manawa pasar bakal mundur maneh. Nganti saiki, kita bakal ngupayakake kabeh supaya bisa pulih kanthi nggawe Dusit Thani Laguna Singapura minangka tujuan sing kudu dikunjungi sing menehi nilai tetep kanggo kabeh pihak. ”

Eric Piatti, Manajer Umum, Dusit Thani Laguna Singapura, ujar, "Kita seneng pungkasane mbukak Dusit Thani Laguna Singapura lan nggawa layanan khusus lan pengalaman tamu sing khas menyang tujuan kasebut kaping pisanan. Mbukak resort nalika tapel wates ditutup bisa uga tantangan, nanging panjaluk kanggo staycations ing pasar domestik akeh, lan kita duwe produk sing apik tenan lan unik kanggo nggunakake iki. Mbukak saiki uga bakal njamin kabeh wis siyap kanggo mbantu Kota Singa supaya urip maneh sawise lelungan internasional diwiwiti maneh. Kita ngarep-arep bisa ndeleng Dusit Thani Laguna Singapura sing dadi pemimpin utama, dadi tujuan anyar kanggo warga Singapura. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.