Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jepang Breaking News News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Tokyo Haneda

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Tokyo Haneda
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways ngumumake yen bakal nglanjutake penerbangan telung minggon menyang Tokyo Haneda, Jepang wiwit 11 Desember 2020. Layanan menyang ibukota Jepang bakal dioperasikake karo modern, Boeing 77W sing nawakake 42 kursi flatbed ing Kelas Bisnis, lan 312 kursi ing Kelas Ekonomi. Maskapai iki uga saiki ngoperasikake penerbangan pitung minggu antarane Tokyo Narita lan Doha.

Minangka salah sawijining maskapai global sing njaga jadwal penting sajrone pandemi COVID-19 iki, Qatar Airways dipanggonke kanthi unik kanggo ngawasi tren aliran lalu lintas lan pesenan penumpang. Maskapai kasebut wis dijadwalake supaya penerbangan kasebut bisa nyambung kanthi lancar liwat pusat pemenang penghargaan, Bandara Internasional Hamad, ing endi penumpang Jepang bisa nikmati pilihan perjalanan sing luwih fleksibel.

Pak Thomas Scruby, Wakil Presiden, Pasifik, Qatar Airways ujar: "Kita seneng banget bisa nerusake operasi menyang Tokyo Haneda, minangka bagean saka upaya pembangunan jaringan ing wilayah Asia-Pasifik. Resume iki bakal nyedhiyakake konektivitas global luwih lanjut menyang penumpang Jepang. Qatar Airways wis mbuktekake manawa dadi maskapai sing tanggung jawab lan dipercaya ing antarane para penumpang ing saindenging jagad lan kanthi aman nggawa luwih saka 2 yuta wong nalika krisis iki. Amarga watesan entri global luwih gampang, kita uga bakal bisa mulihake rute maneh amarga ngarahake operasi menyang luwih saka 120 tujuan ing pungkasan taun supaya luwih nyambungake para penumpang ing saindenging jagad. " Langkah-langkah keamanan Qatar Airways kanggo penumpang lan kru kabin kalebu nyediakake Piranti Proteksi Pribadi (PPE) kanggo kru kabin lan kit pelindung gratis lan tameng pasuryan sing bisa digunakake kanggo penumpang. Penumpang Kelas Bisnis ing pesawat sing dilengkapi Qsuite bisa ngrasakake privasi sing disedhiyakake ing kursi bisnis sing entuk penghargaan kasebut, kalebu partisi privasi geser lan opsi nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Qsuite kasedhiya ing penerbangan menyang luwih saka 30 tujuan kalebu Frankfurt, Kuala Lumpur, London lan New York.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.