24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Embraer Market 10 taun ngidentifikasi tren lelungan udara anyar

Embraer Market 10 taun ngidentifikasi tren lelungan udara anyar
Embraer Market 10 taun ngidentifikasi tren lelungan udara anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

EmbraerOutlook Market Komersial sing anyar diterbitake taun 2020 mriksa permintaan penumpang kanggo lelungan udara lan pangiriman pesawat anyar sajrone 10 taun sabanjure kanthi tliti khusus babagan segmen produk Embraer - pesawat nganti 150 kursi. Laporan kasebut ngenali tren sing lagi ana sing bakal pengaruhe tuwuh, faktor sing nggawe armada maskapai mangsa ngarep, lan wilayah ing saindenging jagad sing bakal nuwuhake permintaan ing sektor komersial.

Pandemi global nyebabake pangowahan dhasar sing mbentuk maneh pola perjalanan udara lan permintaan pesawat anyar. Ana papat driver utama:

  • Fleet Rightsizing - pesawat menyang kapasitas cilik, pesawat luwih serbaguna supaya cocog karo panjaluk sing luwih ringkih.
  • Regionalisasi - perusahaan sing pengin nglindhungi rantai pasokan saka kejutan eksternal bakal nyedhaki bisnis, nggawe aliran lalu lintas anyar.
  • Prilaku Penumpang - pilihan kanggo penerbangan sing luwih cendhek lan desentralisasi kantor saka pusat kutha gedhe mbutuhake jaringan udara sing luwih akeh.
  • Lingkungan - fokus anyar kanggo jinis pesawat sing luwih efisien lan luwih ijo.

"Dampak jangka pendek saka pandemi global duwe implikasi jangka panjang kanggo permintaan pesawat anyar," ujare Arjan Meijer, Presiden lan CEO Embraer Commercial Aviation. "Prakiraan nggambarake sawetara tren sing wis ditemokake - pensiun awal pesawat sing luwih lawas lan kurang efisien, luwih milih pesawat cilik sing luwih nguntungake kanggo cocog karo permintaan sing luwih lemah, lan pentinge jaringan maskapai domestik lan regional kanggo mulihake layanan udhara. Pesawat kanthi 150 kursi bakal dadi instruksi cepet industri kita pulih. ”

Sorotan sing dipilih:

Wutah Lalu Lintas

  • Lalu lintas penumpang global (diukur ing Kilometers Penumpang Penghasilan - RPK) bakal bali menyang level 2019 ing taun 2024, nanging tetep 19% ing sangisore prakiraan sadurunge Embraer nganti dasawarsa, nganti 2029.
  • RPK ing Asia Pasifik bakal tuwuh paling cepet (3.4% saben taun).

Pangiriman Jet

  • 4,420 jet anyar nganti 150 kursi bakal dikirim nganti taun 2029.
  • 75% pangiriman bakal ngganti pesawat sing wis tuwa, 25% nggambarake tuwuhing pasar.
  • Mayoritas yaiku maskapai penerbangan ing Amerika Utara (1,520 unit) lan Asia Pasifik (1,220).

Pangiriman Turboprop

  • 1,080 turboprop anyar bakal dikirim nganti taun 2029.
  • Mayoritas maskapai penerbangan ing China / Asia Pasifik (490 unit) lan Eropa (190).
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.