Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking Mexico News Warta Breaking Travel News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Volaris: Pamulihan sing kuwat lan faktor beban sing sehat ing wulan November

Pilih basa sampeyan
Volaris: Pamulihan sing kuwat lan faktor beban sing sehat ing wulan November
Volaris: Pamulihan sing kuwat lan faktor beban sing sehat ing wulan November
ditulis dening Harry S. Johnson

Volaris, maskapai penerbangan murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, lapor Hasil lalu lintas awal November 2020, kanthi pemulihan ASM sing kuat lan faktor beban sing sehat.

Kita yakin manawa Volaris bakal siyap milih jabatan kasebut Covid-19 pulih ing antarane kabeh operator ing Amerika Utara. Struktur murah Ultra Volaris nyedhiyakake Persaingan kanthi kompetitif kanggo terus nambah kapasitas saben wulan lan terus stimulasi panjaluk sing fokus ing segmen VFR (Kanca lan Sedulur) lan segmen hiburan. Proposisi nilai Volaris adhedhasar jaringan point-to-point, bebarengan karo upaya ngowahi brosur kaping pisanan liwat kampanye pemasaran ganti bus ing Meksiko, terus menehi kontribusi kanggo proses pemulihan sing stabil.

Ing wulan November 2020, kapasitas sing diukur dening ASM (Available Seat Miles) 98% dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Permintaan sing diukur dening RPM (Revenue Passenger Miles) yaiku 88.7% taun kepungkur lan mundhak 13.1% lawan Oktober 2020. Volaris ngeterake total 1.6 yuta penumpang sajrone Nopember 2020, paningkatan 14% lawan Oktober 2020. Faktor beban sing dipesan kanggo November 2020 ana 80.5%.

Sajrone Nopember 2020, Volaris wiwit ngoperasikake pitung rute internasional anyar saka Kutha Mexico menyang macem-macem tujuan menyang Amerika Serikat California lan Texas, lan saka Morelia, Michoacan nganti O'Hare. Wiwit 23 Novemberrd, 2020, Volaris miwiti maneh operasi ing anak perusahaan Amerika Tengah ing kabeh rute sing dioperasikake sadurunge COVID19. Operasi Amerika Tengah Volaris nggambarake udakara 2% saka total ASM.

Presiden lan Kepala Eksekutif Volaris, Enrique Beltranena, menehi komentar babagan asil lalu lintas ing wulan November 2020, ujar: "Kita terus nambah kapasitas kanggo nanggepi permintaan lan kesempatan anyar sing kasedhiya ing pasar inti. Model bisnis Volaris terus mbuktekake manawa bisa mulihake kapasitas kanthi kecepatan sing durung pernah ana sadurunge lan supaya plancongan udhara bisa diakses kabeh. ”

Kanggo Desember 2020, Volaris ngrencanakake mbukak 100% kapasitas, kaya sing diukur karo ASM, lawan periode sing padha taun kepungkur.

Tabel ing ngisor iki ngringkes asil lalu lintas Volaris kanggo wulan lan taun nganti saiki.

November

2020
Oktober

2020
VariasiNovember

2019
VariasiNovember YTD 2020November

YTD 2019
Variasi
RPM (jutaan, dijadwal & charter)
domestik1,2161,09910.6%1,289(5.7%)9,62113,540(28.9%)
internasional39332321.5%524(25.0%)3,2095,545(42.1%)
Total1,6081,42213.1%1,813(11.3%)12,83119,085(32.8%)
ASM (jutaan, dijadwal & charter)
domestik1,4481,30510.9%1,4142.4%11,89315,403(22.8%)
internasional55042629.2%625(12.0%)4,1326,889(40.0%)
Total1,9981,73115.4%2,039(2.0%)16,02522,291(28.1%)
Faktor Beban (ing%, dijadwalake,

RPM / ASM)
domestik84.0%84.2%(0.2) pp91.2%(7.2) pp80.9%87.9%(7.0) pp
internasional71.4%75.9%(4.5) pp83.7%(12.4) pp77.7%80.6%(2.9) pp
Total80.5%82.1%(1.6) pp88.9%(8.4) pp80.1%85.6%(5.6) pp
penumpang (ing ewonan, dijadwal & charter)
domestik1,3721,22212.3%1,525(10.1%)10,75316,117(33.3%)
internasional26821623.7%371(27.9%)2,1773,888(44.0%)
Total1,6391,43814.0%1,896(13.5%)12,92920,005(35.4%)
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.