Warta Breaking Bahrain Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hiran Cooray saka Jetwing Kepala Komite Penasihat Pariwisata Sri Lanka

Draft otomatis
LR - Chandra Wickramasinghe & Hiran Cooray ing Sri Lanka

Pamrentah Sri Lanka mesthi ngakoni peran sektor swasta ing pangembangan pariwisata ing republik pulau kasebut, lan wektu iki, dhaptar 11 stalwarts industri kalebu 2 Skalleagues terkenal saka klub Skal Colombo.

Minangka kebanggaan kanggo Skal International Asia Area lan ekspos ing level global iki bakal menehi dalan kanggo masarakat Skal kanggo ningkatake semangat Skal. 

Hon. Menteri Pariwisata Sri Lanka, Prasanna Ranatunga, wis milih Komite Penasihat 11 anggota miturut ketentuan Undhang-undhang Pariwisata Nomer 38 taun 2005 bagean 32 (b) sing kalebu pemangku kepentingan sektor swasta. Panitia dipimpin dening profesional industri veteran lan anggota SKAL sing wis suwe Hiran Cooray (Ketua Simfoni Jetwing). Uga ditunjuk yaiku Chandra WIckramasinghe, anggota SKAL luwih saka 25 taun lan pelopor ing sektor pariwisata ing Sri Lanka.

Ketua panitia, Hiran Cooray, negesake pentinge kampanye sing tepat kanggo posisi Sri Lanka dadi tujuan wisata lan kanggo ngembangake obyek wisata kanthi nyengkuyung pariwisata sing luwih berkelanjutan. Dheweke negesake prelu duwe rencana sing tepat miturut pimpinan Menteri kanthi pitulung panitia penasihat, amarga luwih saka sayuta wong gumantung karo industri iki.

HE Shaikha Mai binti Mohammed Al Khalifa, Presiden Otoritas Budaya lan Barang Antik Bahrain uga Ketua Dewan Direksi Pusat Warisan Dunia Arab (ARC-WH), setuju babagan nilai pariwisata berkelanjutan.

"Kita kudu terus ndhukung pariwisata berkelanjutan kanggo ndorong kemajuan sosial budaya lan entuk kemakmuran ekonomi sing luwih gedhe," ujare HE Shaikha Mai karo nuduhake sektor budaya ing Bahrain lan kepiye pariwisata ningkatake. Ing pandhuane, Bahrain nampa pengakuan internasional minangka pusat budaya. Dheweke wis mandhegani pirang-pirang proyek sing menehi kontribusi kanggo stimulasi pembangunan kutha, nyedhiyakake kesempatan kerja, lan narik investor lan pengunjung.

Skal Sri Lanka duwe kesempatan kanggo promosi padha.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.