News

CEO anyar sing ditunjuk ing Air Arabia

armada udara-arabia
armada udara-arabia
ditulis dening editor

Grup Air Arabia, sing ngawasi operasional operator murah (LCC) sing adhedhasar ing Uni Emirat Arab lan Maroko, uga macem-macem bisnis tambahan ing pariwisata lan rumah sakit

Print Friendly, PDF & Email

Grup Air Arabia, sing ngawasi operasional maskapai murah (LCC) sing adhedhasar ing Uni Emirat Arab lan Maroko, uga macem-macem bisnis tambahan ing pariwisata lan keramahan, ngumumake dina iki nunjuk Jason Bitter dadi kepala eksekutif petugas Air Arabia (Maroc), sing ngluncurake operasi saka pusat ing Casablanca tanggal 6 Mei 2009.

Maskapai anyar, perusahaan patungan lan anggota kulawarga Air Arabia, fokus kanggo nawakake kenyamanan, keandalan, lan lelungan udara sing regane kanggo lan saka kutha Casablanca, Maroko. Model bisnis Air Arabia sing sukses ditrapake kanggo manajemen LCC sing mentas digawe.

Air Arabia (Maroc), sing makaryakke metu saka Bandara Internasional Mohammed V ing Casablanca, saiki nglayani wolung tujuan ing Eropa, kalebu Barcelona, ​​Spanyol; Brussels, Belgia; Istanbul, Turki; London, Inggris; Lyon, Marseilles lan Paris, Prancis; lan Milan, Italia.

Kepala eksekutif anyar Air Arabia (Maroc) minangka profesional industri sing wis pengalaman banget, sing kerja luwih saka 15 taun ing sektor kasebut ing Eropa lan Asia. Paling anyar, Bitter njabat dadi pejabat eksekutif LCC pertama ing Eropa Tengah, SkyEurope Airlines, adhedhasar ing Slowakia. Sadurunge, dheweke dadi kepala pejabat operasi maskapai murah terkemuka ing India, SpiceJet Limited, ing New Delhi, India.

"Kita seneng ngumumake janjian Jason Bitter dadi kepala pejabat eksekutif Air Arabia (Maroc)," ujare Adel Ali, kepala pejabat eksekutif grup, Air Arabia. "Jason nggawa pengalaman global luar biasa ing sektor murah lan katrampilan profesional sing hebat, sing bakal ditrapake kanggo manajemen LCC paling anyar ing Maroko lan anggota paling anyar saka kulawarga Air Arabia. Kanthi janjian anyar iki, Air Arabia (Maroc) bakal nggedhekake peluang pertumbuhan sing ana kanggo operator ing pasar Afrika Lor lan Eropa sing dinamis. ”

"Aku seneng banget bisa diwenehi kesempatan kanggo gabung karo Grup Air Arabia lan nuntun operasi lan pangembangan Air Arabia (Maroc)," ujare Bitter. "Nalika sektor penerbangan ing saindenging jagad iki saiki lagi ngadhepi tantangan sing durung pernah ana sadurunge amarga krisis finansial global, daya tarik operator udhara murah lan biaya murah durung nate luwih gedhe. Adhedhasar model manajemen Air Arabia sing sukses, aku yakin manawa Air Arabia (Maroc) bisa mundhak banget, nyedhiyakake para safety ing Afrika Lor lan Eropa kanthi standar keamanan, layanan, lan kenyamanan paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif banget. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.