Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Fiji Breaking News Pengumuman Pers transportasi News Wire Plancongan

Apa platform maskapai penerbangan oneworld nyambung anyar?

Oneworld
Oneworld
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maskapai pertama sing gabung karo proyek sambungan oneworld anyar dadi mitra yaiku Fiji Airways. Dina iki Oneworld® ngluncurake platform anyar kanggo ngubungake aliansi maskapai.

Program anyar iki bisa dadi langkah penting kanggo ngembangake jaringan oneworld.

sijidonya nyambung minangka platform keanggotaan anyar pisanan sing diluncurake dening sijijagad wiwit aliansi kasebut asline diumumake 20 taun kepungkur.

sijijagad iki diskusi karo pelaku usaha liyane sing kepengin melu program iki, saka macem-macem belahan jagad kalebu Amerika, Asia-Pasifik lan Eropah.

saben sijidonya nyambung mitra kudu minimal telu sijianggota donya minangka sawijining sponsor kanggo miwiti program. Wiwitane sijidonya sponsor Fiji Airways bakal dadi papat sijianggota pendiri asli ing jagad - American Airlines, British Airways, Cathay Pacific lan Qantas. Operator Australia uga bakal ndhidhik Fiji Airways sijidonya nyambung proses implementasi.

American Airlines, Cathay Pacific lan Qantas wis nuduhake kode lan duwe link flyer karo Fiji Airways. British Airways lan Fiji Airways saiki lagi ngrembug babagan babagan kerjasama bilateral sing potensial.

Keuntungan kanggo para lelungan bisa diringkes dadi:

  • Liwat check-in penumpang lan bagasi kanggo lelungan kalebu sambungan antarane a nyambung operator lan samubarang sijisponsor donya.
  • Kemampuan kanggo entuk lan nebus hadiah flyer sing asring, lan entuk poin status flyer sing asring, kanggo penerbangan sing layak. (Kanggo pelanggan saka sijidonya nyambung maskapai, keuntungan iki gumantung ing sijidonya nyambung mitra sing nawakake program flyer sing asring.)
  • Akses kanggo milih ruang tunggu ing bandara utama kanggo penumpang Kelas Pertama utawa Kelas Bisnis utawa sing duwe status flyer tingkat paling dhuwur sing cocog.

sijidonya Ketua Dewan Pimpinan Pekka Vauramo, CEO Finnair, ujar: "Ing 20 taun wiwit sijikonsepsi jagad ing taun 1998, aliansi maskapai global nambah jembaré nganti saiki ngasilake 60 persen saka total bathi industri lan kapasitas global, lan 70 persen bathi antarane 125 bandara kutha bisnis paling dhuwur ing donya.

"Kanthi mayoritas maskapai paling gedhe ing donya sing wis mlebu, aliansi maskapai global wis diwasa, Ing tembe, sijijagad iki bakal target dadi anggota lengkap maskapai gedhe sing duwe pengaruh penting ing pasar target utama aliansi kasebut, nyedhiyakake koneksi antara pusat bisnis terkemuka ing donya. Sawetoro wektu, sijidonya nyambung ngidini kita nggabungake maskapai liyane kanggo nglengkapi pimpinan global aliansi, saengga pelanggan bisa entuk hadiah lan rumangsa diakoni nalika lelungan luwih adoh. "

sijidonya CEO Rob Gurney tambah: "sijijaringan saiki sing ndunungi luwih saka 1,000 tujuan ing 150 plus wilayah nawakake jangkoan global sing jembar, nanging isih ana sawetara wilayah sing pengin luwih ngiyatake. Karo calon calon anyar sing luwih sithik bisa direkrut adhedhasar kriteria anggota sing wis ditemtokake, sijidonya nyambung ngidini kita bisa nyambung karo maskapai liya sing jaringane relevan karo bagean anggota kita, sing ora bisa ketemu sijisyarat keanggotaan sing lengkap ing jagad iki ing tahap iki utawa sing saiki ora kasengsem dadi anggota lengkap.

"Iki nggawe kita lan wong-wong mau nawakake luwih akeh layanan lan keuntungan kanggo para pelanggan liwat jaringan sing luwih jembar lan nguatake hubungan kita kanthi maju, kanthi jalur sing efisien lan cepet kanggo keanggotaan kanthi lengkap, mengko bisa dingerteni kanggo kabeh pihak."

Ngenalake oneworld Connect - cara anyar kanggo maskapai kanggo nyambung menyang aliansi utama ing jagad (PRNewsfoto / Fiji Airways)

CEO Fiji Airways Andre Viljoen ujar: "Fiji Airways seneng banget lan diajeni dadi sing pertama sijidonya nyambung mitra global. We seneng link Fiji, lan Pasifik Selatan kanggo aliansi maskapai utama ing donya lan luwih jero hubungane karo Qantas, American Airlines, British Airways lan Cathay Pacific. Langkah penting kanggo maskapai iki ngidini kita nawakake luwih akeh layanan lan mupangat kanggo pelanggan dhewe bebarengan karo liyane ing sijikulawarga donya, kanggo entuk kehadiran sing luwih gedhe kanggo maskapai internasional lan kanggo nggawe pariwisata sing penting banget kanggo negara asal lan wilayah. ”

CEO Qantas Group Alan Joyce ujar: "Minangka a sijianggota pangadeg jagad, luwih becik yen aliansi berkembang kanggo nggawa keuntungan tambahan kanggo luwih akeh pelanggan lan nggedhekake jaringan gabungan. Wis pirang-pirang taun kerja bareng karo Fiji Airways lan seneng dadi mentor amarga dadi sing pertama sijidonya nyambungmitra. ”

Ketua lan CEO American Airlines Doug parker nambah: "Minangka liyane sijianggota pendiri dunia, American Airlines seneng banget melu peran penting ing pembangunan kunci paling anyar iki kanggo apa sing dadi aliansi maskapai utama ing donya, saiki nggawe akses menyang Pasifik Selatan luwih apik tinimbang saiki. ”

Ketua lan CEO British Airways Alex Cruz ujar: "British Airways ngarep-arep bisa nggawe link karo Fiji Airways minangka sijidonya nyambung mitra lan Sponsor, kanggo entuk manfaat saka maskapai, pelanggan lan sing luwih akeh sijikomunitas donya. ”

Chief Executive Officer Cathay Pacific Rupert Hogg nyimpulake: "Cathay Pacific bangga bisa main peran ing pendiri sijijagad 20 taun kepungkur lan nggawe minangka aliansi kualitas utama - lan saiki kita bangga bisa main bagean maneh kanggo entuk platform anggota anyar sing apik iki sijidonya nyambung metu saka lapangan, minangka sponsor mitra jangka panjang kode Fiji Airways.

Oneworld bisa uga sinau babagan kuwatir operasionals.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.