24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Nigeria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Rapat Komisi UNWTO kanggo Afrika duwe 26 negara sing melu

Monahmmed
Monahmmed
ditulis dening Alain St.Ange

Menteri Pariwisata saka 26 negara Afrika bakal rawuh ing rapat Komisi 61 kanggo Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) PBB kanggo Afrika (CAF) ing Abuja wiwit tanggal 4-6 Juni. Iki diumumake dening Menteri Informasi lan Budaya Nigeria, Alhaji Lai Mohammed, dina Jumuah.

Menteri-menteri Afrika minangka bagean saka 180 delegasi asing sing bakal melu acara telung dina kasebut.

Menteri kasebut, diiringi sekretaris permanen kementerian kasebut, Grace Isu-Gekpe, ujar manawa negara kasebut pengin nggunakake kesempatan sing ditawakake acara kasebut kanggo nuduhake kehangatan warga Nigeria, budaya sing beda-beda, kemampuan organisasi lan kesiapan kanggo dadi tuan rumah jagad, utamane wis nyathet sukses banget kanggo ngalahake pemberontakan lan nganyari ekonomi.

"Iki minangka platform global kanggo sampeyan crita dhewe lan crita apa sing bakal kita critakake? Kita ngandhani jagad iki yen ing pirang-pirang taun kepungkur, utamane telung taun, Nigeria wis siyap. Kita maju banget sajrone nglawan rasa ora aman. Kita wis maju kanggo ngrampungake ekonomi lan pamrentahan. Nanging kanggo upaya pamrentah iki ing bidang gelut rasa aman, ora ana sing bakal dadi tuan rumah rapat iki ing kene, "ujare Mohammed.

Dheweke ujar kepuasan karo level persiyapan kanggo dadi tuan rumah rapat kasebut.

"Aku seneng banget lan pengin njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun marang panitia lan macem-macem Komite sing wis tanggung jawab ngatur iki. Kita wis kerja banget karo manajemen Transcorp sajrone rong setengah wulan kepungkur, lan kita kepenak karo apa sing wis dideleng.

Dheweke nyathet sawetara pagelaran budaya sing tagihan kanggo ditampilake ing acara kasebut minangka Drama Tari Seki saka Kidul-Kidul; 'Fela lan Ratu Kalakuta' Bolanle Austen-Peter ', pemain drum Ekemini saka Negara Bagian Akwa Ibom lan Tari Prawan saka Negara Ebonyi.

Sajrone ITB Berlin ing wulan Maret Menteri Afrika ketemu sadurunge ing Setelan UNWTO.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.