Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya News wong Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

2022 Kutha Paling Loman ing AS

2022 Kutha Paling Loman ing AS
2022 Kutha Paling Loman ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Tim baseball ora mung siji-sijine sing suci ing Kutha Kembar. Minneapolis lan St. Paul, Minnesota, saestu mujudake makna "sepadan".

Nalika kita mlebu musim menehi - matur nuwun lan nulungi wong sing butuh - akeh sing kerja lan entuk luwih akeh, nanging pandemi terus nggawe urip angel kanggo mayuta-yuta wong Amerika.

Nyatane, "meh 20 yuta wong diwasa manggon ing rumah tangga sing ora entuk cukup kanggo mangan" lan "12 yuta panyewa diwasa ora nyewa," miturut Pusat Anggaran lan Prioritas Kebijakan.

Untunge, akeh wong Amerika sing maju kanggo nulungi sing butuh.

Nanging apa kutha sing paling murah ing taun 2022?

Analis mbandhingake 130 kutha paling gedhe ing AS ing 13 pratondho utama prilaku filantropis, saka sumbangan amal nganti tingkat sukarelawan nganti jumlah bank panganan - malah jumlah individu sing ngowahi. Perpustakaan Gratis Kecil menyang kothak enggo bareng pangan kanggo tanggi luwe.

Delengen 20 kutha sing paling jero ing ati lan kanthong ing ngisor iki.

Kutha Paling Loman 2022

UrutanCity
1Minneapolis, MN
2Seattle, WA
3Portland, OR
4New York, NY
5Baltimore, MD
6Washington, DC
7St Paul, MN
8Indianapolis, IN
9Vancouver, WA
10Chicago, IL
UrutanCity
11Boston, MA
12St Louis, MO
13Denver, CO
14Milwaukee, WI
15Cincinnati, OH
16Salt Lake City, UT
17San Francisco, CA
18Houston, TX
19Detroit, MI
20Tacoma, WA

Sorotan lan Sorotan:

Kembar Paling Egois: Tim baseball ora mung siji-sijine sing suci ing Kutha Kembar. Minneapolis lan St. Paul, Minnesota, saestu mujudake makna "sepadan". Minneapolis ndharat ing Panggonan pisanan loro sakabèhé lan ing kategori Loman Individual, nalika St. Paul rampung ora adoh konco ing urutan kapitu.

Ora mung warga kutha-kutha iki sing paling menehi wektu (loro No. 1 kanggo tingkat sukarela), nanging uga nggawe manawa kanggo ngawula anggota masyarakat luwe karo jajanan panas. Minneapolis peringkat No.. 6 lan St Paul No.. 8 ing pawon sup. Dheweke uga rangking nomer 3 lan nomer 13, ing nuduhake lokasi kothak sing disedhiyakake warga lokal kanggo tanggane sing ora aman panganan sajrone pandemi.

Pak Rogers mesthi duwe dina sing apik ing lingkungan kasebut.

Kutha sing luwih gedhe, kabutuhan sing luwih gedhe:

Kutha-kutha gedhe umume luwih apik ing peringkat tinimbang kutha-kutha cilik lan menengah. 

Iki amarga kutha-kutha gedhe cenderung fokus kanggo ngoptimalake pengaruh kolektif tinimbang kontribusi individu. Nyatane, telung kutha paling gedhe ing Amerika, New York, Chicago, lan Los Angeles ing urutan kasebut, ndominasi metrik Generosity Komunitas kita. Houston, San Francisco, lan Washington, DC, uga diselehake ing 10 ndhuwur kategori iki. 

Kanthi ketimpangan ekonomi sing saya tambah, kutha-kutha gedhe kasebut nuduhake manawa loman cenderung tuwuh ing papan sing paling dibutuhake.

Florida Falls ing pinggir dalan:

Florida ngirim papat kutha menyang ngisor 10, kalebu Hialeah ing papan pungkasan sakabèhé. Jacksonville (No. 45) lan Orlando (No. 58) mung loro kutha Sunshine State kanggo kokain setengah ndhuwur. 

Ing kategori Generosity Individual, sawetara kutha Florida diikat menyang papan pungkasan ing papat saka enem metrik lan mung ora bisa lolos ing papan pungkasan ing rong liyane. Kinerja ing Community Generosity uga ora luwih apik. Jumlah papan perlindungan kewan minangka siji-sijine metrik saka total pitung kutha ing Florida sing ora ana ing 10 paling ngisor utawa seri ing papan pungkasan.

Yen sampeyan nandhang susah, aja menyang kutha-kutha ing Sunshine State golek pitulungan - nanging yakin kanca-kanca sing sikil papat bakal nemokake omah.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...