Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Tujuan Hiburan Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata News Wire Plancongan USA Anggur & Roh

2022 Panggonan paling apik & paling ala kanggo ngrameke tanggal 4 Juli ing AS

2022 Panggonan paling apik & paling elek kanggo ngrameke tanggal 4 Juli ing AS
2022 Panggonan paling apik & paling elek kanggo ngrameke tanggal 4 Juli ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Sawise rong taun perayaan kaping papat Juli wis diwatesi banget dening pandemi COVID-19, acara 2022 samesthine bakal menehi tandha bali menyang normal amarga kabeh upaya vaksinasi.

Lan Amerika uga wis siyap kanggo liburan utama iki.

Federasi Eceran Nasional proyek manawa rumah tangga Amerika ing taun iki bakal mbuwang kolektif $ 7.7 milyar mung kanggo panganan kanggo perayaan kaping papat Juli.

Kanthi 84% wong Amerika ngrencanakake ngrayakake tanggal 4 Juli taun iki, para ahli lelungan mbandhingake 100 kutha paling gedhe ing AS, adhedhasar carane padha ngimbangi biaya liburan, lan nyenengake supaya bisa nemokake papan sing paling apik lan paling murah kanggo ngrayakake acara sing lintang-lintang iki. .

Set data saka 21 metrik kunci kisaran saka rega bir lan anggur rata-rata nganti durasi pertunjukan kembang api nganti ramalan cuaca Papat Juli.

Panggonan paling apik kanggo ngrameke 4 Juli

Urutan Umum CitySkor Total Pahargyan kaping papat Juli Kapabilitas Objek wisata & Kegiatan Keamanan & Aksesibilitas Cuaca kaping papat Juli 
1San Francisco, CA73.30967261
2Los Angeles, CA73.19152364157
3Washington, DC72.665947830
4Atlanta, GA70.62360217945
5Las Vegas, NV70.02147144712
6New York, NY68.342961799
7San Diego, CA68.2878752845
8Seattle, WA67.86111001341
9Orlando, FL66.77422246281
10New Orleans, LA66.12158245830
11Miami, FL65.78662322961
12Houston, TX64.5786208971
13Chicago, IL64.06167132479
14San Antonio, TX63.522018345230
15Milwaukee, WI62.901039194484
16Cincinnati, OH62.345047124312
17Dallas, TX62.331740388212
18San Jose, CA62.2853551151
19Sacramento, CA62.28384622401
20St Louis, MO61.49136389473
21Denver, CO61.481258113690
22Austin, TX60.721831487430
23Fremont, CA60.19247956111
24Portland, OR59.70378818301
25Cleveland, OH59.663214404651
26St Paul, MN59.172133301888
27Pittsburgh, PA59.174273321430
28Boston, MA58.90359881266
29Albuquerque, NM58.641951158183
30Scottsdale, AZ57.23458296067
31Irvine, CA57.174681232072
32Charlotte, NC57.103325468638
33Minneapolis, MN57.09253281397
34Plano, TX56.984921483945
35Fort Worth, TX56.62294647612
36Columbus, OH55.816711455338
37Aurora, Kab55.312758547555
38Nashville, TN55.022361608745
39Raleigh, NC54.726134652638
40Pantai Virginia, VA54.695792363312
41Reno, NV53.89821366631
42Oakland, CA53.8052806691
43El Paso, TX53.742277552185
44Boise, ID53.53845461231
45Philadelphia, PA53.394138173493
46Irving, TX53.383027856630
47Santa Ana, CA53.364342771957
48Norfolk, VA53.267192313712
49Jacksonville, FL53.159015438038
50Phoenix, AZ52.94448626867
51Omaha, NE52.719153273276
52Louisville, KY52.556345488412
53Lexington-Fayette, KY52.347512914212
54Honolulu, HI52.01648661791
55Baltimore, MD51.895974285773
56Benteng Wayne, IN51.883119947050
57Chesapeake, VA51.754795529112
58Durham, NC51.39791933530
59Greensboro, NC51.158335804530
60Anaheim, CA50.926642722754
61Long Beach, CA50.837083473157
62Fresno, CA50.757723847212
63Hialeah, FL50.673697811064
64Colorado Springs, CO50.585885583864
65Detroit, MI50.573449529373
66Buffalo, NY50.512884261698
67Tucson, AZ50.492665408889
68Bakersfield, CA50.275417979212
69Laredo, TX50.15944195212
70Corpus Christi, TX50.069537575945
71Las Vegas Utara, NV49.58927071511
72Madison, WI49.43985615393
73Riverside, CA49.365172927112
74Indianapolis, IN49.266244728343
75Gilbert, AZ49.044024995062
76Kansas City, MO49.008930449652
77Lincoln, NE48.639766392278
78Chula Vista, CA48.394890982512
79Mesa, AZ48.315528865569
80Stockton, CA48.26568978901
81Arlington, TX47.826548877712
82Chandler, AZ47.677628795462
83Anchorage, AK47.253999258592
84Glendale, AZ47.178820726956
85Tampa, FL46.657855424887
86Wichita, KS46.57733876777
87Henderson, NV46.469926724912
88Tulsa, OK46.36852697381
89Toledo, Ohio46.069378667853
90Lubbock, TX46.026869879538
91Baton Rouge, LA45.606910639780
92Birmingham, AL45.507236819870
93Garland, TX45.158050966412
94Petersburg, FL44.097476355695
95Oklahoma City, OK43.738116836586
96Winston-Salem, NC43.1210075906112
97Memphis, TN42.9996647610044
98Newark, NJ42.826091585100
99Jersey City, NJ42.55875769196
100San Bernardino, CA39.1986681009957

Rata-rata Rega Bir & Anggur

Paling murah

  • 1. Durham, NC
  • 2. Indianapolis, IN
  • 3. Fresno, CA
  • 4. Corpus Christi, TX
  • 5. Milwaukee, WI

paling

  • T-96. Hialeah, FL
  • T-96. Miami, FL
  • 98. New York, NY
  • 99. Seattle, WA
  • 100. Atlanta, GA

DUI-Related Fatalities saben Kapita

Paling Anyar

  • T-1. San Francisco, CA
  • T-1. Boise, ID
  • T-1. Virginia Beach, VA
  • T-1. Greensboro, NC
  • T-1. Newark, NJ
  • T-1. Laredo, TX

paling

  • 94. Charlotte, NC
  • 95. Detroit, MI
  • 96. Memphis, TN
  • T-97. Toledo, OH
  • T-97. St Louis, MO

Fakta & Tokoh

  • $ 7.7 Milyar: Jumlah wong Amerika rencana arep mbayar 4th panganan Juli.
     
  • 150 Yuta: Nomer asu panas sing dipangan saben 4th saka Juli.
     
  • $ 1.4 + Milyar: Jumlah wong Amerika rencana arep mbayar 4th bir Juli lan anggur.
     
  • $ 2.4 + Milyar: Estimasi jumlah sing dihabiskan kanggo kembang api ing taun 2021 (66% ciloko kembang api kedadeyan sajrone wulan 4 Juli).
     
  • $ 6.9 Yuta: Nilai panji Amerika saben taun diimpor.
     
  • 47.9 Yuta: Jumlah wong sing lelungan luwih saka 50 mil saka omah kanggo tanggal 4 Juli

Temuan Kunci Ukur

  • Inflasi nyebabake perayaan. 57% wong Amerika ujar manawa inflasi mengaruhi 4th saka rencana Juli.
     
  • Amerika ndhukung barang USA. 65% wong Amerika ujar manawa nyoba tuku barang sing digawe ing AS.
     
  • Kamardikan finansial goyah. Mung 56% wong Amerika sing rumangsa mandhiri finansial 4 ikith saka Juli. 
     
  • Pengeluaran musim panas mudhun sakabèhé. Luwih saka setengah saka Amerika bakal nglampahi kurang dhuwit iki panas saka taun kepungkur.
     
  • Ngirit vs. mbuwang. 64% wong Amerika percaya yen nyimpen dhuwit luwih patriotik tinimbang dibuwang.



Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...