China Jerman Warta cepet

2022 ProWein ing Dusseldorf. Shine of Wines saka China

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

 2022 International Trade Fair for Wines and Spirits, yaiku Prowein, diwiwiti tanggal 15 Mei ing Dusseldorf, Jerman. Telung puluh enem pabrik anggur saka Ningxia Helan Mountain's East Foothill Wine Region, wilayah perkebunan anggur anggur konsentrasi paling gedhe ing China, melu pameran kasebut. Ing upacara pembukaan, Wilayah Anggur Kaki Gunung Ningxia Helan dianugerahi hadiah Emerging Sustainable Wine Region lan sepuluh anggur sing dianugerahi Best Wine lan Sustainable wine.

Ningxia melu acara online kanthi booth tampilan sing diadegake ing pusat konvensi lan pameran ing Dusseldorf lan ruang konferensi ing Yinchuan, ibukutha Ningxia. Ningxia nampilake adat lan rasa sing apik lan nampilake pangembangan industri anggur liwat cuplikan langsung saka rong situs kasebut.

Ningxia Helan Mountain's East Foothill Wine Region dumunung ing antarane 37 lan 39 derajat Lintang Lor lan kanthi mangkono diakoni sacara internasional minangka salah sawijining "sabuk emas" ing donya kanggo nandur anggur. Ing babagan endowment alami, wilayah kasebut seneng sinar matahari sing akeh banget, curah udan taunan sethithik, nyathet beda-beda suhu ing musim sing beda-beda, lan njaga kelembapan udara sing kurang, sing nggawe anggur Ningxia nectarous duwe gaya oriental khas kanthi manis, lentur lan seimbang. cangkem.

Swara sawetara taun kepungkur, Ningxia wis njupuk kauntungan saka kahanan alam unik sawijining, emulated lan mèlu conto apik saka kebon anggur utama liyane ing saindhenging donya, sinau apik lan dianyari donya model prodhuksi anggur lan mbangun munggah basis saka ndhuwur kualitas kebon anggur. Rasi lintang kebon anggur gedhe lan cilik-sedheng ing kene nggawe merek sing tambah populer, ngalami momentum lengkap nggabungake industri anggur utama. 

Nganti saiki, Ningxia duwe 550,000 mu (366,850 kilometer persegi) kebon anggur lan duwe 101 pabrik anggur, ngasilake 130 yuta botol anggur saben taun. Anggur Ningxia wis menangaké luwih saka 1,000 hadiah internasional, luwih saka 60 persen saka kabèh hadiah sing tau dimenangaké déning pabrik anggur Cina.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing 2013, J. Robinson, guru donya kanggo ngicipi anggur, ngenalaken anggur Ningxia menyang "World Wine Map", nalika Region menang prestise salah siji saka ndhuwur 10 tujuan wisata anggur ing donya ing evaluasi dening institusi internasional ahli. Ing taun 2021, anggur Ningxia dadi salah sawijining simbol geografis kerjasama Sino-Eropa. Ing taun kang padha, pamaréntah Cina nyetujoni Ningxia kanggo mbangun National Open Development Comprehensive Pilot Zone kanggo Grape lan Wine Industry, pisanan saka sawijining jinis ing China, kang tegese Ningxia ngetik planning strategis pembangunan nasional negara.

Minangka salah sawijining pameran perdagangan internasional paling bergengsi kanggo anggur & minuman keras, 2022 ProWein wis narik luwih saka 60 negara lan wilayah kanthi 5,500 peserta kanggo melu. Liwat acara kasebut, Ningxia duwe tujuan kanggo nambah karo negara-negara produsen anggur utama lan organisasi anggur komunikasi lan operasi babagan macem-macem, teknologi, pendidikan, bakat, lan sapiturute, nambah popularitas internasional ing wilayah kasebut lan mbukak pasar global sing luwih akeh kanggo anggur kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...