Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News wong Mbangun maneh Pariwisata News Wire Plancongan USA

Direktur Pariwisata Negara Bagian AS 2022 arane

Wit Tuttell North Carolina Dijenengi Direktur Pariwisata Negara Taun
Wit Tuttell North Carolina Dijenengi Direktur Pariwisata Negara Taun
ditulis dening Harry Johnson

Tuttell diumumake minangka penghargaan ing seminar Pendidikan taunan Asosiasi Perjalanan AS kanggo konferensi Organisasi Pariwisata

Wit Tuttell, Direktur Visit North Carolina, wis dijenengi Direktur Pariwisata Negara Nasional Taun 2022.

Tuttell diumumake minangka penghargaan sadurunge luwih saka 1,000 profesional pemasaran tujuan ing konferensi Seminar Pendidikan taunan kanggo Organisasi Pariwisata (ESTO) Asosiasi Perjalanan AS, rapat taunan utama kanggo para pimpinan tujuan lan pariwisata, sing dianakake taun iki ing Grand Rapids, MI. Dewan Nasional Direksi Pariwisata Negara Perjalanan AS—badan sing makili kantor pariwisata resmi kabeh negara bagian lan wilayah AS—milih penghargaan saben taun sadurunge ESTO. 

Wiwit njupuk pimpinan organisasi marketing tujuan North Carolina ing November 2013, Tuttell wis mimpin negara liwat periode apik banget saka wutah, engineering Sastranegara kreatif sing mbantu North Carolina dadi salah siji saka negara paling dibukak ing bangsa.

Sajrone pandemi, Tuttell uga menehi prioritas komunikasi sing efektif ing 100 kabupaten negara, dadi tuan rumah seri webinar sing nyedhiyakake mitra informasi lan sumber daya sing penting supaya bisa nggampangake upaya pemulihan ing komunitas dhewe.

Tuttell luwih mimpin Count On Me NC, inisiatif kesehatan masyarakat - diluncurake kanthi kolaborasi karo klompok industri liyane lan pejabat kesehatan masyarakat - sing ningkatake praktik lelungan sing aman kanggo mbantu bisnis mbukak maneh sawise pandemi. Program kasebut diadopsi ing kabeh kabupaten ing negara kasebut, njamin keselarasan pesen kesehatan masarakat. 

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"North Carolinians ora bisa njaluk pimpinan sing luwih apik kanggo nuntun industri pariwisata negara liwat tantangan pandemi lan bali menyang wutah," ujare metu. Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Roger Dow. "Pendekatan dinamis Wit kanggo marketing tujuan penting kanggo mesthekake bisnis bisa mbukak maneh lan kanthi aman nampa pengunjung bali menyang Negara Tar Heel.

"Karep Wit kanggo North Carolina sumunar ing Dolan maring North CarolinaKampanye pemasaran sing kreatif lan menarik, sing nyorot energi, pesona lan kaendahan alam North Carolina sing paling apik, "tambah Dow.

Sawise pivoting kanggo promosi pengalaman lelungan tanpa kontak ing puncak pandemik, Tuttell mindhah organisasi kasebut bali menyang promosi perjalanan sing luwih aktif ing musim semi 2021 kanthi kampanye merek multichannel anyar, "Mbalik menyang Panggonan sing Luwih Apik." Riset pihak katelu nemtokake bali 32: 1 ing pajak negara lan lokal sing diasilake saben dolar investasi media. Dolan maring NC nglaporake kampanye nguatake pangsa pasar negara, mbantu tetep dadi salah sawijining 5 negara sing paling kerep dibukak ing 2021. "Wit Tuttell wis nyedhiyakake kepemimpinan sing luar biasa kanggo salah sawijining industri sing paling penting ing negara kita," ujare Gubernur North Carolina Roy Cooper. . "Usaha Wit wis nulungi North Carolina metu saka pandhemen kanthi mbuwang belanja domestik ing taun 2021 lan kepemimpinane wis dadi instrumental kanggo nggawe Outdoor NC karo Leave No Trace Center for Outdoor Ethics. Aku ngapresiasi kemitraan lan upaya Wit kanggo nggawe negara kita dadi papan sing luwih apik kanggo urip, kerja lan kunjungan kanggo generasi sing bakal teka.

Outdoor NC minangka inisiatif fokus kelestarian sing dirancang kanggo nambah rasa seneng ruangan ruangan nalika nyuda dampak ekologis.

Tuttell lan Visit NC wis diakoni sacara nasional kaping pirang-pirang, nampa Penghargaan Mercury 2019 saka Asosiasi Perjalanan AS kanggo Branding lan Pemasaran Terpadu lan kaping pindho dijenengi State Tourism Office of the Year dening Southeast Tourism Society. Ing taun 2021, Visit NC dianugerahi Penghargaan Mercury kanggo kampanye advokasi lan akar umbi, minangka pengakuan babagan nilai luar biasa sing dikirimake Tuttell lan timnya menyang mitra ing tengah-tengah tantangan sing durung tau ana sadurunge.

Tuttell wis 30 taun pengalaman ing industri pariwisata lan wis karo pariwisata North Carolina wiwit 2006. Dheweke sadurunge makarya kanggo Universal Studios Florida lan Orlando / Orange County Convention & Visitors Bureau, Inc. Tuttell uga wis nyilihake expertise kanggo US Travel Association kang dewan direksi lan wis dadi ketua dewan direksi Travel South USA.

Calon kanggo Direktur Pariwisata Negara Taun dipilih dadi direktur wisata negara lan wilayah. Slate saka telung finalis ditampilake saben taun kanggo dipilih kanthi kertu suoro.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...