Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Namibia Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Adolf Hitler menang pemilihan lokal ing Namibia

Adolf Hitler menang pemilihan lokal ing Namibia
Adolf Hitler menang pemilihan lokal ing Namibia
ditulis dening Harry S. Johnson

Miturut laporan saka Namibia, tilas jajahan Jerman, wong sing jenenge Adolf Hitler wis menang pemilihan lokal kanthi kemenangan gedhe.

Warta sing apik yaiku politisi Namibia sing dijenengi sawise Führer almarhum Jerman Nazi ujar manawa dheweke ora duwe rencana dominasi dunya.

Adolf Hitler Uunona mlayu ing tiket Partai SWAPO pamrentah Namibia. Dheweke narik 1,196 swara, dibandhingake karo 213 pemeran lawane, lan entuk kursi ing dewan pamrentah ing wilayah Oshana. Konstituensi Ompundja, sing diwakili, duwe kurang saka 5,000 warga lan wis wiwit dianggep minangka benteng SWAPO.

Uunona ngandhani tabloid Jerman Bild manawa ora beda karo jenenge sing kondhang, dheweke ora duwe ambisi dominasi dunia, utawa uga kanggo penaklukan Oshana.

"Bapakku ngarani aku jeneng karo wong iki. Dheweke bisa uga ora ngerti apa sing diarani Adolf Hitler, ”jlentrehe. Dheweke ujar manawa biasane liwat Adolf Uunona lan saiki wis kasep kanggo dheweke ganti jeneng.

Namibia minangka negara ing sisih kulon Afrika Kidul. Negara kasebut minangka bekas koloni Jerman lan nuduhake akeh jeneng dalan lan jeneng kulawarga karo bangsa Eropa.

Iki menang kamardikan kanthi lengkap ing taun 1990, sawise pirang-pirang perjuangan bersenjata nglawan dominasi apartheid Afrika Selatan.

SWAPO asale minangka gerakan pro-kemerdekaan lan dadi kekuwatan politik utama wiwit negara kasebut dadi kedaulatan, sanajan popularitase rada suwe saya suwe sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Diperkirakan udakara 1,200 wong isih duwe jeneng Hitler saiki, sing umume ora dianggep sedulur saka diktator Nazi.

Anggota kulawarga sejatine dianggep ngganti jeneng sawise perang kanggo ndhelikake hubungane karo pimpinan fasis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.