Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Lingkaran Organisasi Pariwisata Anggur Global: Inspirasi berjangka anyar bebarengan

Menteri Pariwisata lan Olahraga Argentina, Matías Lammens lan
Direktur Jenderal Kebijakan Pariwisata Yunani, Panagiota
Dionysopoulou, melu dina Senen tanggal 30 November ing meja bundar pisanan sing diatur dening Organisasi Pariwisata Anggur Global (GWTO)
ing inisiatif "Pamaréntah sing Ngubungake".

Tumindak kasebut dimoderate dening Direktur MWTO GWTO, Arnaldo Nardone lan
ditindakake dening Presiden CEO GWTO, José Antonio Vidal, sing miwiti
kanthi nuduhake salah sawijining komitmen utama Organisasi: ing
koopetitifitas antarane kabeh agen sing cocog karo rantai nilai ing Anggur
Sektor Pariwisata. "Minangka bukti, dina iki kita duwe loro saka rong puluh
negara sing ngetung kanthi tawaran Pariwisata Anggur: welcome Argentina lan
Yunani. ” Kanthi "Ayo pesta Pariwisata Anggur diwiwiti!", Vidal menehi kesempatan kanggo
video promosi masing-masing, lan sakloron tamu miwiti pidato
topik sing diusulake dening Direktur 'GWTO Academy', Coralie Haller
lan Direktur Regional, Pablo Singerman (Amerika Latin) lan Leonid
Gelibterman (Eropa Wétan lan Asia Kulon lan Tengah).

Matías Lammens ujar manawa "Pariwisata Anggur minangka salah sawijining sing paling gedhe
kekuwatan ing Argentina amarga kauntungan kompetitif sing ditawakake
turis, yen dibandhingake karo saindenging jagad: iklim lan
bhinéka malang, kualitas anggur lan nasional sing apik banget
gastronomi, sertifikasi Plancongan Aman lan ijol-ijolan mata uang saiki
rate ”.

Menteri kasebut uga ujar manawa "taun iki kita wis nindakake Rencana
telung aspek: Kesinambungan Industri, Latihan lan Peningkatan
prasarana. Dadi, Observatorium Pariwisata Anggur Argentina yaiku
digawe, Rencana Pemasaran Pariwisata Anggur wis dirancang lan app
kanggo 'Anggur, lelungan lan kumpul' diluncurake ”.

Panagiota Dionysopoulou, nuduhake, "Pariwisata Anggur
prekara prioritas utama ing agenda Menteri Pariwisata Yunani sing wis aktif gabung karo inisiatif kayata Pintu Cellar Terbuka. Sing
target utama kanggo taun 2021 yaiku mbalekake negara dadi tujuan wisata,
ngapikake kerangka peraturan investasi lan nggunakake kabeh
langkah sing dibutuhake kanggo njaga tren global sing anyar. Masa depan bakal beda lan nantang, nanging bakal ditambah karo kesempatan kanggo inovasi ”.

Pungkasan, roti panggang karo anggur saka negara liyane, dheweke nutup
nggabungake kaloro negara kasebut menyang Organisasi. Lammens lan
Dionysopoulou mratélakaké semangat babagan peluncuran
GWTO: "Kanggo kita, nggawe GWTO minangka warta apik lan cocog karo
roh kita. Kita ngrayakake lan mbayangno awake dhewe kerja bareng, "
Menteri Argentina rampung. Kanggo Direktur Jenderal Pariwisata
Kebijakan Yunani "GWTO lan Akademi bakal nyedhiyakake klebu
pamrentah kooperatif lan kabeh alat strategis sing dibutuhake kanggo sektor kasebut.
Kita seneng banget lan seneng banget kerja sama karo kabeh tugas sing melu ngatur GWTO kanthi semangat, sing dipimpin dening José Antonio Vidal ”.

Sajrone rapat kasebut, Presiden GWTO uga ngumumake nggawe
Monitor Ekonomi Pariwisata Anggur Sedunia, Segel GWTO saka
Kualitas - sing bakal nguntungake promosi Pariwisata Anggur
produk kanggo komersialisasi-, nggawe Internasional
Pasar Pariwisata Anggur lan ngatur acara ing kalorone
tingkat lokal lan global.

Print Friendly, PDF & Email