Breaking Zambia News Plancongan Bisnis News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

MOU Ditandatangani Antarane Menteri Pariwisata lan Seni Zambia lan Konsultasi Bersatu

Pilih basa sampeyan
MOU Ditandatangani Antarane Menteri Pariwisata lan Seni Zambia lan Konsultasi Bersatu
Pariwisata Zambia
ditulis dening editor

Menteri Pariwisata lan Seni Zambia (MoTA) siap kanggo strategi implementasi Pariwisata Zambia Rencana Induk.

Minangka komponen utama rencana iki, MoTA ngerti kebutuhan kanggo mbentuk citra potensi pariwisata Zambia dadi kasunyatan sing bisa narik kawigaten para juara industri kasebut. Panyengkuyung tujuan kasebut yaiku ningkatake mobilisasi sumber daya supaya bisa implementasi lan eksekusi proyek kanggo narik investasi pribadi lan publik, saengga posisine Zambia dadi pusat investasi.

Zambia, liwat Menteri Pariwisata lan Seni, kerja sama karo Konsultasi Serikat bisnis inti yaiku pasar lan promosi negara-negara Afrika dadi tujuan global, nyoroti keunikane lan mbantu pangembangan produk lan layanan pariwisata. Perusahaan kasebut ahli nggawe strategi jangka panjang kanggo pembangunan tujuan, kanthi negesake ngenali model bisnis sing duwe bathi sing apik banget kanggo para investor.

Dr. Auxilla B. Ponga, Sekretaris Tetap, Menteri Pariwisata lan Seni Zambia, ngumumake: "Nalika COVID-19 nyerang negara-negara sing akeh, nggawe kesempatan kanggo Zambia bisa nemtokake kahanan, prasarana lan pembangunan kapasitas. kanggo njaluk investor dinamis. Kita yakin manawa nggawa United Consulting liwat MoU iki bakal ngidini Menteri lan negara umume entuk visi nggawe Zambia dadi peringkat ing antarane tujuan liburan sing paling disenengi ing Afrika lan pusat konferensi regional. ”

CEO United Consulting Mike Tavares ujar: "MoU iki ing antarane AUC lan MoTA negesake sifat pariwisata silang lan pentinge kerja sama ing saben level kanggo njamin sektor kasebut bisa digunakake kanggo kabeh wong. 2021 bakal dadi taun penting kanggo pamulihan Industri Pariwisata, lan kita duwe keahlian sing positif kanggo ngirim alat kanggo MoTA kanggo ningkatake inisiatif, memimpin mobilisasi dana, narik investor utama, lan ngembangake proyek berkelanjutan anyar, menehi kesempatan, lan ndamel pemulihan sosial lan ekonomi. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.