Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines nglindhungi aset pajak sing terkenal

United Airlines nglindhungi aset pajak sing terkenal
United Airlines nglindhungi aset pajak sing terkenal
ditulis dening Harry S. Johnson

United Airlines Holdings, Inc. Sajarah rega saham dina iki ngumumake manawa Dewan Direksi kanthi sebulat suara nggunakake rencana pelestarian tunjangan pajak (Rencana) kanggo ngreksa lan nglindhungi kemampuan Perusahaan nggunakake panggunaan kerugian operasi (NOL) lan aset pajak liyane ing bagean 382 Kode Pendapatan Internal ( Kode kasebut). Rencana kasebut padha karo rencana sing dianakake perusahaan liyane sing duwe NOL signifikan.

Ing tanggal 30 September 2020, UAL nglaporake NOL federal gabungan kira-kira $ 8.2 milyar. NOL iki, sing wis nambah akeh ing sawetara wulan pungkasan, kasedhiya kanggo nyuda biaya pajak penghasilan federal Perusahaan lan nuduhake nilai signifikan kanggo Perusahaan. Tujuan Rencana kasebut yaiku kanggo nglindhungi kemampuan Perusahaan nggunakake aset pajak kasebut, sing bakal diwatesi yen Perusahaan ngalami "perubahan kepemilikan" kanthi teges bagean 382 Kode kasebut. Umume, "pangowahan kepemilikan" kedadeyan yen persentase saham UAL sing diduweni siji utawa luwih saka "pemegang saham 5 persen" (kaya istilah kasebut ing bagean 382 Code) mundhak luwih saka 50 poin persentase sajrone muter wektu telung taun. 

Miturut volatilitas lan penurunan rega pasar saham umum UAL asil saka penurunan permintaan lelungan udhara sing disebabake amarga pandemi COVID-19 lan faktor makroekonomi liyane lan adhedhasar transaksi potensial sing ana gandhengane utawa adol UAL umume saham, Dewan Direksi UAL tekad kanggo nggunakake Rencana kasebut kanggo nyegah kerusakan NOL Perusahaan sing ora sengaja.

Sesuai karo Rencana kasebut, UAL bakal ngetokake, kanthi dividen, siji saham sing dituku kanggo saben saham saham UAL sing umum kanggo para pemegang saham rekor nalika nutup bisnis tanggal 14 Desember 2020. Pemegang saham ora diwajibake njupuk tumindak kanggo nampa hak. Wiwitane, hak kasebut ora bakal digunakake lan bakal didol, lan diwakili dening saham saham UAL.

UAL arep ngirim Rencana kasebut menyang pamilih saka para pemegang saham ing rapat tahunan 2021. Rencana kasebut bakal kadaluwarsa ing dina kerja kaping pisanan sawise disertifikasi asil pamilihan kanggo rapat tahunan UAL 2021, kajaba yen para pemegang saham UAL ngratifikasi Rencana kasebut ing rapat kasebut, mula Rencana kasebut bakal terus ditrapake nganti tanggal 4 Desember 2023, kajaba diberhentikan sadurunge jumbuh karo sarat-sarate.

Ing Rencana kasebut, hak umume bisa digunakake yen ana wong utawa klompok ("wong sing entuk") entuk kepemilikan sing migunani 4.9% utawa luwih saka saham biasa UAL sing isih ana ing transaksi sing ora disetujoni dening Dewan. Ing kahanan kasebut, saben wong sing duwe hak (kajaba wong sing entuk, sing hak bakal batal lan ora bisa digunakake) bakal entuk tuku, kanthi rega olahraga saiki, saham tambahan saham umum UAL kanthi rega 50 % diskon. Papan, miturut pilihan, bisa ngganti saben hak (liyane saka hak sing diduweni dening wong sing entuk sing wis bathi) kanthi lengkap utawa sebagean, kanthi rasio ijol-ijolan saka siji saham saham umum UAL per hak sing pinunjul, tundhuk pangaturan. Kajaba sing diwenehake ing Rencana, Dewan nduweni hak kanggo nebus hak kasebut kanthi $ 0.001 saben hak.

Yen wong utawa klompok duwe bathi duwe 4.9% utawa luwih saka saham umum UAL sing isih umum sadurunge diumumake Rencana saiki, mula persentase kepemilikan wong utawa klompok kasebut bakal kakehan. Nanging, pemegang saham kakek umume ora diidini entuk saham tambahan. 

Informasi tambahan babagan Rencana kasebut bakal dilebokake ing Laporan Saiki babagan Formulir 8-K sing bakal diajukake dening UAL karo Komisi Sekuritas lan Bursa AS.

Sidley Austin LLP tumindak minangka penasihat hukum kanggo UAL.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.