Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

101 kasus COVID-19 anyar sing dikonfirmasi ing Hong Kong saiki

101 kasus COVID-19 anyar sing dikonfirmasi ing Hong Kong
101 kasus COVID-19 anyar sing dikonfirmasi ing Hong Kong
ditulis dening Harry S. Johnson

Miturut Hong Kong Pusat Perlindhungan Kesehatan (CHP), Angka coronavirus Hong Kong saiki dadi 6,802, kanthi 101 kasus tambahan COVID-19 sing dikonfirmasi dilaporake dina Setu.

Kasus sing nembe dikonfirmasi kalebu 92 infeksi lokal, lan 29 kasus kasebut ora bisa dilacak. Sembilan wong sing isih ana yaiku kasus impor, ujare Albert Au, Petugas Kesehatan lan Kesehatan Kepala Cabang Penyakit Menular CHP, ing sawijining konferensi pers.

Kira-kira ana 50 kasus sing diuji positif ing awal, ujare.

Miturut Otoritas Rumah Sakit Hong Kong, 1,048 pasien COVID-19 isih dirawat ing rumah sakit lokal lan fasilitas perawatan komunitas, kalebu 29 ing kondisi kritis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.