24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Awards News Mbangun maneh Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Tanzania Dijenengi Tujuan Paling Apik ing Afrika

Tanzania Dijenengi Tujuan Paling Apik ing Afrika
Tanzania

Peserta ing Hari Pariwisata Afrika kaping pisanan sing dianakake tanggal 26 November ing Nigeria milih Tanzania minangka tujuan wisata sing paling apik lan apik ing Afrika.

Peserta Dina Pariwisata Afrika (ATD) sing kaping pisanan dijaluk milih negara Afrika sing paling apik kanggo pariwisata. Pamilih pamilih milih Tanzania minangka tujuan safari paling apik ing Afrika, disusul karo Mozambik lan Nigeria.

Penyelenggara Hari Pariwisata Afrika lan Dewan Pariwisata Afrika (ATB) Duta Besar ing Nigeria, Ibu Abigail Olagbaye, sing uga Kepala Eksekutif Pariwisata (CEO) Desigo, ngumumake para pemenang polling sing target kanggo milih pemenang kontes foto sing paling apik lan tujuan lelungan sing paling apik lan apik ing Afrika.

Pemenang kontes foto ATD yaiku Steven Sigadu saka Zambia sing dianugerahi kunjungan 5 dina menyang Cape Town ing Afrika Selatan.

Tanzania wis dirating ing antarane tujuan safari utama ing Afrika amarga atraksi alam sing subur, umume kewan liar ing taman lindung utama kayata Serengeti, Ngorongoro, Ruaha, Selous Game Reserve, Mkomazi, lan cadangan alam liyane sing apik banget kanthi kaendahan alam.

Kunjungan lan nginep ing Tanzania bisa dadi wektu sing tetep lan ora bisa dilalekake nalika para pengunjung nemoni sawetara wong sing paling ramah sing bakal ditemoni sing bakal ngantu-antu kanggo mbantu para tamu lan ngerteni dheweke disambut ing negarane.

Taman Nasional Serengeti minangka salah sawijining safari sing paling apik sing bisa dialami kanggo ndeleng "Big Africa 5: Lion, Leopard, Elephant, Rhino, and Buffalo."

Tanzania minangka papan fitur geografis sing alami lan apik kayata Gunung Kilimanjaro, Kawah Ngorongoro, Gunung Meru, Pesisir Samudra Hindia, lan akeh guwa alam.

Dina Pariwisata Afrika target fokus ing Afrika minangka tujuan tunggal liwat acara tahunan sing bakal muter ing saindenging negara-negara Afrika. Iki menehi kesempatan kanggo tuan rumah negara kanggo nampilake aset turisme sing unik lan narik kawigaten para turis lan investor ing level bawana lan global. Acara kasebut ngrayakake endowments wisata budaya lan alam sing sugih lan beragam ing Afrika.

ATD uga tujuane kanggo nggawe kesadaran babagan masalah sing ngrintangi pembangunan, kemajuan, integrasi, lan tuwuhing industri pariwisata lan uga ngrumusake lan nuduhake solusi lan rencana marshal kanggo ngembangke pembangunan pariwisata ing Afrika.

Ing kemitraan karo TravelNewsGroup, acara kasebut disiarake ing saindenging jagad ing media sosial, Livestream, eTurboNews, lan banjur disebarake menyang anggota platform pariwisata jagad.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania