Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel budaya Education Jerman Breaking News Warta Pamrentah News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Plancongan tanpa obah - Eropa lelungan menyang Hannover

Plancongan tanpa obah - Eropa lelungan menyang Hannover
header herrenhausen twm panorama gedhe
ditulis dening Dmytro Makarov

Tur digital kanthi format 360 ° bisa ditindakake: Saiki, Herrenhäuser Gärten, kastil Nanas, Marienburg, lapangan pameran lan Balai Kota Baru mlaku-mlaku liwat Jerman lan Eropa. Ing Jerman, kampanye pariwara multimedia saka Hannover Marketing und Tourismus GmbH (HMTG) uga bakal ditampilake ing sepur, stasiun sepur, lan papan reklame ing kutha-kutha utama, lan ora mung digital.

Nganti pungkasan wulan Januari, loro sepur ICE sing cepet banget kanthi motif motif Hannover sing kondhang kanthi "360 ° - format globe dunya" bakal ditempuh ing saindenging negara. Ing stasiun sepur, kayata ing Kassel, Düsseldorf, Stuttgart, utawa Frankfurt, uga ing pusat kutha saka Hamburg nganti Munich, poster skala gedhe bakal narik kawigaten babagan kampanye pariwara.

Saben poster nampilake sorot Hannover sing ngundang sampeyan lelungan virtual. Kode QR ing poster njupuk turis langsung menyang tur 360 ° virtual. Kanthi telpon seluler utawa tablet, penggemar Hannover bisa tur digital lan melu lelungan dhewe menyang acara penting ing wilayah Hannover. Ringkesan kabeh tur bisa uga ditemokake ing: www.visit-hannover.com/360

Iklan ing koran saben dinane ing Jerman Lor, pariwara ing aplikasi saka tengah Jerman nganti pesisir, lan iklan ing platform media sosial nglengkapi kegiyatan ing Jerman.

Ing negara-negara Eropa, kayata Inggris Raya, Swedia, Denmark, Walanda, Belgia, Austria, Swiss, Polandia, Italia lan Spanyol, pariwara ing aplikasi khusus uga dikirim liwat piranti seluler. Kampanye khusus negara ing platform media sosial, spanduk, iklan lan sisipan koran ing antarane Natal lan Taun Anyar ngrampungake kegiatan pemasaran. Saliyane penawaran Hannover virtual, uga bakal ana undhangan kanggo ngunjungi wong taun ngarep, kanthi motto "Tetep sehat - ketemu sampeyan ing taun 2021!"

Hans Nolte, Managing Director of HMTG, komentar: Kampanye restart saiki kanggo taun 2021 nuduhake kekuatan ekonomi lan turis Hannover, ing bidang wisata lan pariwisata bisnis. ”

Kampanye "Plancongan tanpa obah" diluncurake dening HMTG ing pungkasan Maret lan ditambah karo pirang-pirang wisata anyar lan perjalanan virtual wiwit iku. Saiki diitung luwih saka 4.5 yuta kontak kanthi wektu suwene nganti 3 menit ing tur 360 derajat. Saliyane pemandangan sing kondhang, pusat pameran lan pirang-pirang lokasi konvensi kanggo tur wisata bisnis pancen misuwur. Ing segmen penting iki kanggo wilayah Hannover, kantor HannoverKongress wis ngerteni kenaikan permintaan konperensi lan konvensi sing penting kanggo taun 2021 wiwit pungkasan November.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.