Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Industri Hospitality News Blanja Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Kepiye maneh pariwisata memikat

Kepiye maneh pariwisata memikat
download
ditulis dening Dr. Peter E. Tarlow

Kanthi potensial vaksin saiki, mula bisa diwiwiti babagan pariwisata sawise pandemi. Sawise Covid-19 dadi bab tragis ing sejarah pimpinan industri pariwisata kudu golek cara kanggo mbangun industri kasebut lan nambah jumlah wong sing lelungan lan entuk bathi maneh. Ledakan sing dikarepake lan dikarepake 2021 bisa uga positif, nanging industri pariwisata kudu ngati-ati supaya ora mbaleni kegagalan jagad pariwisata sadurunge Covid-19 lan bisa nggawe jagad pariwisata sing gedhe banget. Kabeh kudu eling yen ing basa Inggris kita nggunakake tembung "lelungan" saka tembung Prancis kanggo kerja, "travail" lan asring banget lelungan dadi kerja.  

Plancongan sajrone Covid-19 iku ora gampang, nanging kudu dieling-eling, sanajan ing pra-Covid 19 lelungan jagad asring angel. Kriminal lan terorisme meksa supaya wong bisa ngliwati dalan sing asring dadi alangan kanggo mlebu pesawat, owah-owahan program flier, aturan, lan jadwal penerbangan sing asring dadi masalah yen lelungan asring luwih repot tinimbang kesenengan. Sawise pandemi kasebut lelungan, yen ana kabeh, asring dadi ngipi elek. Yen kita arep mbangun plancongan lan pariwisata ing taun 2021, mula luwih penting golek cara ora mung kanggo ngamanake keamanan pengunjung, nanging uga bisa nambah lan nambah semangat para pengunjung. 

Amarga negara-negara pandemi ing saindenging jagad ngalami ekonomi sing ringkih lan kepemimpinan politik sing kecewa. Ing pira-pira jagad iki, globalisasi wis dirusak lan organisasi kayata PBB dadi ora relevan. Realita anyar kasebut, nanging mung nuduhake crita. Kajaba iku, saka perspektif industri pariwisata lan pariwisata, kedadeyan-kedadeyan ekstrem kasebut minangka tumindak pasif: yaiku prekara sing kedadeyan ing industri, nanging ora kudu ana ing kendhali industri kasebut. Yen industri pariwisata lan pariwisata kudu dibangun maneh lan bisa sukses maneh ing jaman tantangan iki, mesthine kudu luwih saka mung nganggep awake dhewe dadi korban keputusan wong liya; uga kudu mriksa dhewe kanggo ndeleng manawa bisa nambah. Iki tegese pricing kudu adil lan kabeh aspek industri lelungan kudu golek cara kanggo nambah pengalaman tinimbang nggawe larangan sing ora logis utawa birokrasi. 

Mungkin ancaman paling gedhe kanggo industri luang (lan industri pariwara bisnis sing luwih sithik) yaiku nyatane yen lelungan wis ilang romansa lan pesona. Amarga kesusu kanggo efisiensi lan analisis kuantitatif, industri pariwisata lan pariwisata bisa uga lali yen saben wong lelungan nggambarake jagad kanggo awake dhewe lan kualitas mesthi kudu ngatasi jumlah. 

Utamane ing industri lelungan santai, kekurangan daya tarik iki tegese ana sawetara alasan sing luwih sithik pengin lelungan lan melu pengalaman pariwisata. Contone, yen saben pusat perbelanjaan katon padha, utawa yen menu sing padha ana ing saben rantai hotel, apa ora mung tetep omah, utamane sawise pandemi lan kasunyatan sing saiki wis biasa karo peraturan peraturan sing adoh sosial? Napa ana sing pengin nggawe dheweke bebaya lan repot lelungan, yen personel garis depan sing ora sopan lan sombong ngrusak pesona kasebut? Sanajan isih ana kebutuhan kanggo lelungan bisnis pribadi, kasunyatan manawa jagad iki slamet kanthi rapat elektronik sajrone meh setaun, tegese industri lelungan kudu kerja keras banget kanggo entuk maneh pelanggan.

Sawise pandemi rampung lan lelungan lan pariwisata diwiwiti, kita kabeh kudu golek cara kanggo nyelehake romansa lan pesona bali menyang saben bagean industri pariwisata lan pariwisata. Kanggo mbantu sampeyan Tidbits Pariwisata nawakake saran ing ngisor iki. 

-Ojo lali yen kita ora wani njupuk para pelanggan. Pengunjung ora prelu plancongan utawa plancong ing papan sing dituju. Nalika kita wiwit nganggep ora gampang wong banjur pungkasane kita ngrusak aset sing paling gedhe, yaiku reputasi.

-Tekanake unik ing komunitas sampeyan utawa sing istimewa babagan bisnis sampeyan. Aja nyoba dadi kabeh perkara kanggo kabeh wong. Makili prekara sing istimewa. Takon dhewe: Apa sing nggawe komunitas utawa daya tarik sampeyan beda lan unik saka pesaing sampeyan? Kepiye komunitas utawa bisnis sampeyan ngrayakake individualitas? Yen sampeyan dadi pengunjung ing komunitas sampeyan, apa sampeyan bakal ngelingi sawetara dina sawise sampeyan mangkat utawa bakal mung siji papan liyane ing peta? Yen sampeyan bisnis kenapa takon dhewe apa sing nggawe pengalaman pelanggan istimewa? Contone, aja mung nawakake pengalaman ing njaba ruangan, nanging individualisasi pengalaman kasebut, jupuk jalur hiking sampeyan khusus, utawa gawe spesial babagan pesisir utawa pengalaman kali sampeyan. Yen, ing tangan liyane, komunitas utawa tujuan sampeyan minangka imajinasi banjur imajinasi supaya bisa urip lan terus nggawe pengalaman anyar.  

-Nggawe pesona liwat pangembangan produk. Iklan luwih sithik lan wenehi luwih akeh. Tansah ngluwihi pangarepan lan aja kakehan kasus sampeyan. Aja nganti larang lan kurang dikirim! Bentuk pemasaran sing paling apik yaiku produk sing apik lan layanan sing apik. Wenehi janjimu kanthi rega sing cukup. Masyarakat ngerti manawa lokasi musiman kudu entuk gaji taune sajrone sawetara wulan. Rega sing luwih dhuwur bisa ditampa, nanging ora ana sing ngukur. 

-Pesona diwiwiti kanthi eseman lan asale saka masarakat sing ngladeni masarakat. Yen karyawan sampeyan sengit karo turis, pesen sing diwenehake minangka pesen sing bakal ngrusak. Biyen, para manajer kadang luwih seneng lelungan ego dhewe banjur pengalaman para pelancong. Karyawan sing unik, lucu, utawa nggawe wong lunga krasa istimewa duwe pariwara kanthi ewonan dolar. Saben manajer pariwisata lan GM hotel kudu nindakake saben tugas ing industri paling ora sepisan ing taun. Asring manajer pariwisata meksa banget supaya bisa lali kamanungsane karyawane. Kasedhiya karo pengunjung lan delengen jagad iki. 

-Menilai bidang pengalaman turisme sing ngrusak pesona. Contone wong kena: garis sing dawa banget, kurang papan perlindungan saka cuaca, srengenge, angin, adhem lsp? Apa kita duwe personel layanan kasar, karyawan sing ora ngrungokake utawa ngrawat, utawa ora duwe komplain? Apa kita mikir babagan solusi kreatif kanggo macet lan repot bandara, utawa ora duwe parkir sing cukup? Saben gangguan cilik kasebut ngrusak pesona pesona ing jaman mbiyen lan kudu diadhepi yen kita arep mbangun industri sesuk. 

Yen mangkono, iki minangka sawetara unsur sing ngowahi pengalaman lelungan sing positif dadi sing negatif. 

-Priksa cara sing bisa nggawe pesona. Makarya karo spesialis ing bidang kayata pencahayaan, lanskap, koordinasi warna, dekorasi eksterior lan interior, penampilan jalanan lan tema kutha, parkir lan layanan transportasi internal. Piranti utilitas, kayata mobil troli San Francisco, bisa dadi kendaraan pesona yen bisa ningkatake lingkungan lan nambah sesuatu sing istimewa ing papan tartamtu.  

-Nko koordinasi festival lan acara liyane kanthi swasana ing papan kasebut. Festivals asring paling apik nalika digabungake ing komunitas tinimbang njupuk ing njaba kutha. Festival ing kutha sing dadi bagean saka genre komunitas ora mung nambah pesona nanging uga bisa dadi dorongan kanggo bisnis lokal lan ora dadi sebab dhuwit metu saka komunitas kasebut.  

-Gawe swasana sing aman lan aman. Ana pesona sing cilik yen wong wedi. Kanggo nggawe swasana kaya ngono, para profesional keamanan lokal kudu dadi bagian saka rencana wiwit wiwitan. Keamanan pariwisata luwih saka mung polisi utawa profesional keamanan sing ana ing situs kasebut. Keamanan pariwisata mbutuhake analisis psikologis lan sosiologis, panggunaan teknologi, seragam sing menarik lan unik lan perencanaan sing ati-ati sing nggabungake profesional keamanan menyang pengalaman pesona. Komunitas sing duwe minat Pesona ngerti manawa kabeh wong ing komunitas kasebut bakal duwe partisipasi kanggo nggawe pengalaman pariwisata sing positif lan bakal nggawe lingkungan sing unik lan khusus ora mung kanggo pengunjung, nanging uga kanggo masarakat sing urip. 

-Jadi rada aneh. Yen komunitas liya lagi nggawe lapangan golf, banjur bangun sing liya, pikirake komunitas utawa tujuan sampeyan minangka negara liya. Masyarakat ora pengin panganan, basa lan gaya sing padha karo omah. Adol ora mung pengalaman, nanging uga memori kanthi beda karo tujuan liyane. 

Saiki preinan paling apik yaiku nelukake Covid -19 lan pariwisata sing apik banget saka taun 2021 bisa dadi taun ora mung ngarep-arep nanging bakal lair maneh kanggo 

industri pariwisata kabeh. 

Muga-muga kabeh wong seneng musim preinan lan sukses taun 2021

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Peter E. Tarlow

Dr. Peter E. Tarlow minangka pamicara lan ahli sing kondhang ing saindenging jagad sing khusus kanggo pengaruh tindak pidana lan terorisme ing industri pariwisata, manajemen risiko acara lan pariwisata, lan pariwisata lan pangembangan ekonomi. Wiwit taun 1990, Tarlow wis nulungi komunitas pariwisata masalah kayata keamanan lelungan lan keamanan, pangembangan ekonomi, pemasaran kreatif, lan pamikiran kreatif.

Minangka panulis kondhang ing bidang keamanan pariwisata, Tarlow minangka penulis kontribusi kanggo macem-macem buku babagan keamanan pariwisata, lan nerbitake akeh artikel riset akademik lan terapan babagan masalah keamanan kalebu artikel sing diterbitake ing The Futurist, Jurnal Riset Perjalanan lan Manajemen Keamanan. Artikel profesional lan ilmiah saka Tarlow kalebu artikel babagan subyek kayata: "pariwisata peteng", teori terorisme, lan pembangunan ekonomi liwat pariwisata, agama lan terorisme lan pariwisata pesiar. Tarlow uga nulis lan nerbitake buletin pariwisata online populer Tidbits Pariwisata sing diwaca dening ewonan profesional turisme lan turis ing saindenging jagad kanthi edisi basa Inggris, Spanyol, lan Portugis.

https://safertourism.com/