24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

ARC: Agensi lelungan AS adol tiket udhara mudhun 69.21%

ARC: Agensi lelungan AS adol tiket udhara mudhun 69.21%
ARC: Agensi lelungan AS adol tiket udhara mudhun 69.21%
ditulis dening Harry S. Johnson

Perusahaan Pelapor Airlines (ARC) dina iki nglaporake variasi volume tiket penerbangan gabungan ing ngisor iki, dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2019. Total kasebut nuduhake penjualan sing digawe dening agensi perjalanan AS * lan diproses liwat sistem pemukiman ARC. Tokoh data kanggo pitung dina pungkasan tanggal 6 Desember 2020.

Tiket sing Ditanggepi Kanggo Kabeh Itineraries:

  Pungkasan Periode 7 DinaVariasi Tiket
 vs. Minggu sing padha 2019
 Variasi Penjualan
vs. Minggu sing padha 2019
November 15-67.4%-78.9%
November 22-71.2%-81.6%
November 29-70.5%-81.0%
Desember 6-70.8%-81.4%
Taun-Saiki (YTD)-61.35%-69.21%

  Varian ing Tiket Didol miturut Segmen Kanggo Kabeh Itinerary:

Pungkasan Periode 7 DinaCorporateonlineLeisure / Liyane
November 15-84.8%-54.1%-68.1%
November 22-86.0%-60.4%-72.1%
November 29-85.2%-60.9%-72.0%
Desember 6-86.0%-60.2%-71.4%
Taun-Saiki (YTD)-70.88%-53.95% -62.32%

* Cathetan

  • Asil didhasarake data dodolan mingguan sing diakhiri tanggal 6 Desember 2020, saka 11,451 lokasi agensi ritel lan perusahaan AS, lan agensi perjalanan online. Asil ora kalebu adol tiket sing dituku langsung saka maskapai penerbangan lan ora mbalekake utawa ijol-ijolan.
  • Total penjualan padha karo jumlah sing dibayar kanggo tiket, kalebu pajak lan beya.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.