24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Islandia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Islandia: Ora ana karantina COVID-19 kanggo turis manca

Islandia: Ora ana karantina COVID-19 kanggo turis manca
Islandia: Ora ana karantina COVID-19 kanggo turis manca
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat pamrentah ing Islandia ngumumake yen dheweke mutusake mbatalake tes virus corona wajib lan karantina kanggo turis asing. Aturan anyar iki bakal diwiwiti tanggal 10 Desember.

Nalika mlebu negara kasebut, pengunjung manca saiki kudu nuduhake asil tes negatif Covid-19, dijupuk 14 dina sadurunge kunjungan, utawa asil tes antibodi.

"Langkah-langkah kasebut dirancang kanggo matesi risiko infeksi sing mlebu ing negara kasebut ing tapel wates. Kita uga ngarep-arep pangembangan vaksin efektif bakal ngidini kita mikir maneh langkah-langkah sing diwatesi ing minggu pisanan taun anyar, "ujare Perdana Menteri Islandia Katrin Jakobsdouttir.

Saiki, kanggo ngunjungi Islandia, turis manca negara kudu dikarantina rong minggu lan tes COVID-19 kaping pindho - nalika teka lan sawise suwene nem dina ngisolasi awake dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.