Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa nyuda meh 30 ewu proyek

Lufthansa nyuda meh 30 ewu proyek
Lufthansa nyuda meh 30 ewu proyek
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai Jerman Lufthansa pinuju nyuda staf asing dadi 20,000 wong ing pungkasan taun iki.

Operator kasebut uga adol divisi LSG, sing urusan karo katering ing pesawat, sing nggunakake 7,500 wong.

Kabeh anak perusahaan Lufthansa - Eurowings, Swiss, Austrian lan Brussels Airlines nyuda frekuensi penerbangan, armada lan personel, nalika isih akeh permintaan penerbangan amarga pandemi COVID-19.

Lufthansa sadurunge nglaporake kerugian 1.97 milyar euro ing kuartal kaping telu taun 2020.

Kanggo perbandingan, setaun sadurunge maskapai kasebut nglaporake laba bersih 1.15 milyar euro ing kuartal kaping telu.

Pendapatan operator mudhun 74 persen - saka 10.11 milyar dadi 2.66 milyar euro. Kapitalisasi perusahaan wis mudhun meh 53 persen wiwit wiwitan taun lan saiki udakara 4.8 milyar euro.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.