Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Kanada Breaking News Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WestJet ngembangake uji coba Hawaii pra-lelungan menyang British Columbia

WestJet ngembangake uji coba Hawaii pra-lelungan menyang British Columbia
WestJet ngembangake uji coba Hawaii pra-lelungan menyang British Columbia
ditulis dening Harry S. Johnson

WestJet dina iki ngumumake wis kolaborasi karo LifeLabs ing British Columbia kanggo nawakake tes pra-keberangkatan sing disetujoni State of Hawaii. Tes COVID-19 negatif sajrone 72 jam mangkat, ora ngeculake tamu saka karantina 14 dina ing negara kasebut.

"WestJet seneng bisa nggampangake tes lelungan sadurunge budhal ing British Columbia kanggo wiwitan penerbangan ing Hawaii," ujare Billy Nolen, Wakil Presiden Keamanan, Keamanan lan Kualitas WestJet. "Tes COVID-19 minangka kunci supaya aman lan bisa dipercaya. Kita seneng bisa kerja bareng LifeLabs kanggo nawakake tes sing disetujoni dening Negara Hawaii kanggo para tamu sing lelungan saka BC. "

Minangka laboratorium medis paling gedhe ing Kanada, LifeLabs fokus kanggo nyedhiyakake solusi COVID-19 kanggo wong Kanada supaya dheweke aman - apa ing komunitas dhewe utawa nalika lelungan ing luar negeri, "ujare Charles Brown, Presiden lan CEO LifeLabs. "Kita bangga bisa kerja sama karo WestJet supaya para tamu bisa ngakses tes lan asil sing bisa dipercaya lan berkualitas tinggi."

Sing pengin pesenan tes pra-budhal saka British Columbia bisa ditindakake kanthi nemokake klinik mitra LifeLab sing kacathet ing kaca WestJet. Biaya tes kasebut yaiku $ 250 plus pajeg, sing kudu dibayar dening tamu. WestJet lan LifeLabs bakal duwe informasi luwih lengkap babagan lokasi tes BC tambahan sakcepete.

Tamu sing lelungan menyang Hawaii tanggung jawab kanggo njamin yen bakal nampa tes sajrone 72 jam pesawat mangkat menyang Hawaii supaya ora karantina lan kudu ditampilake asil tes negatif sadurunge mlebu. Yen asil tes ora kasedhiya sadurunge mlebu sikil pungkasan ing plancongan, lelungan kudu karantina sajrone 14 dina utawa suwene wektu menginap, endi sing luwih cekak.

Kabeh pengunjung sing pengin ngunjungi Hawaii kudu ndhaptar sadurunge lelungan: Syarat mlebu Hawaii ditemokake ing https://hawaiicovid19.com/travel/.

Wulan pungkasan, WestJet ngumumake jadwal Desember kalebu layanan kaping pindho saben minggu, antara Vancouver lan Honolulu lan Vancouver lan Maui. Maskapai kasebut uga bakal mabur layanan Dreamliner tanpa mandheg antarane Calgary lan Honolulu lan Calgary lan Maui kanthi kemitraan karo DynaLife.

dalanfrekuensiBudhalTumekoefektif
Vancouver - Maui3x saben minggu10: 30 am3: 02 pmDesember 18, 2020
Maui - Vancouver3x saben minggu10: 30 am6: 08 pmDesember 19, 2020
Vancouver - Honolulu3x saben minggu1 pm5: 34 pmDesember 18, 2020
Honolulu - Vancouver3x saben minggu10 am5: 45 pmDesember 19, 2020
Calgary - Maui2x saben minggu10: 30 am2: 12 pmDesember 19, 2020
Maui - Calgary2x saben minggu10 am6: 53 pmDesember 20, 2020
Calgary - Honolulu1x saben minggu11 am2: 25 pmDesember 20, 2020
Honolulu - Calgary1x saben minggu11 am7: 56 pmDesember 21, 2020

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.