Airlines aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

GOL ngirim proposal penggabungan perusahaan menyang Direksi SMILES

Draft otomatis
GOL ngirim proposal penggabungan perusahaan menyang Direksi SMILES
ditulis dening Harry S. Johnson

Brasil GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA diumumake menyang pasar, selaras karo artikel 156, paragraf 4, UU No. 6.404 / 76 lan Aturan CVM Nomer 358, tanggal 3 Januari 2002, ing ngisor iki:

Proposal Penggabungan Perusahaan

GOL, bebarengan karo Gol Linhas Aéreas SA, ngirim surat dina iki menyang Dewan Direksi Smiles Fidelidade SA ngaturake usulan penggabungan loro anak perusahaan operasi utama GOL.

Penggabungan kasebut, yen dileksanakake, bakal nyebabake migrasi para pemegang saham SMILES sing milih nindakake kasebut menyang basis pemegang saham gabungan GOL lan SMILES, lan penebusan uang tunai dening GOL saka saham-saham sing milih ora bakal pindhah. Yen proposal kasebut ditampa, sesuai karo syarat sing diusulake Merger, saben saham umum SMILES bakal entuk sing nampa, ing pungkasan Penggabungan, pertimbangan (a) 0.825 saham GOL sing disenengi kanggo saben saham umum SMILES ("Rasio ijol-ijolan“), Utawa (b) R $ 22.32 awis kanggo saben saham umum SMILES, utawa, utawa (c) kombinasi saham GOL lan awis sing disenengi kanthi nemtokake jumlah saham umum SMILES kanggo nampa saben jinis pertimbangan. Pemilihan saham bakal tundhuk karo penyesuaian supaya ora ana pemegang saham sing nampa luwih saka 80% pertimbangan ing saham GOL utawa awis sing disenengi. Rasio Exchange nuduhake premium udakara 26.3% ing ndhuwur rasio tukar rata-rata-bobot-bobot bobot 30 dina saka loro perusahaan kasebut.

Pungkasane, yen ditrapake, Penggabungan kasebut bakal diajukake kanggo disetujoni dening pemegang saham GOL lan SMILES.  

Gabung lan Tujuane

Penggabungan bakal ngasilake kombinasi loro anak perusahaan operasi GOL, ngoptimalake nilai kanggo kabeh pemegang saham kanthi nyelarasake tujuan bisnis kalorone entitas, supaya terus kompetitif perusahaan maskapai lan program loyalitas, nyederhanakake tata kelola perusahaan, nguatake struktur modal gabungan , lan nyuda biaya operasi, administratif lan finansial, lan nyuda efisiensi pajak.

GOL percaya, sanajan struktur kepemilikan kapisah saka SMILES lan GOL nguntungake kalorone entitas kanthi historis - lan wis ngasilake pinunjul kanggo para pemegang saham SMILES wiwit IPO - owah-owahan dinamika kompetitif ing maskapai lan pasar loyalitas, bubar nyepetake lan nambah efek. pandemi kasebut, prelu ngeculake struktur iki lan supaya tetep selaras karo kepentingan perusahaan operasi kanggo njamin daya saing lan jangka panjang kaloro bisnis kasebut.

Wiwit saiki, SMILES minangka siji-sijine program kasetyan afiliasi maskapai sing diperdagangkan ing publik. Sawise integrasi Life Miles menyang Avianca, tuku Aeromexico saka Club Premier, tuku Air Canada saka Aeroplan lan tuku Multiplus saka LATAM, SMILES saiki dadi siji-sijine program flyer ing Amerika sing beda karo maskapai sponsor. Peningkatan persaingan ing pasar kertu kredit, nambah daya saing program kasetyan sing dudu maskapai lan penguatan hubungan antarane rong pesaing utama GLA lan SMILES, kalebu kesepakatan codeshare, menehi tantangan kompetitif sing signifikan kanggo SMILES, amarga program flyer sing asring saingan duwe akses menyang inventaris kursi lan tujuan sing luwih gedhe lan mula luwih apik kanggo konsumen lan mitra bank. Salajengipun, integrasi maskapai lan program kasetyan dening pesaing utama SMILES lan GOL ngidini dheweke ngrancang kanthi bebas lan dinamis lan ngembangake penawaran lan produk ing saben pasar kanthi reaksi sing efisien lan duwe bathi tumrap lingkungan sing ganti kanthi cepet, keluwesan kritis sing dicegah dening pemegang saham GOL lan SMILES basis lan dening struktur Perjanjian Operasi.

Pungkasan, nalika GLA wis kepenak metu saka krisis kanthi pangsa pasar sing luwih gedhe amarga kauntungan struktur biaya, integrasi SMILES lan aliran kas kasetyan sing ana gandhengane karo struktur modal siji penting banget kanggo njamin investasi maneh ing maskapai lan ing program kasetyan.

Nalika GOL kerja kanthi tanpa kendhat lan sukses karo kabeh pihak sing duwe kepentingan kanggo mesthekake manawa Grup GOL njaga likuiditas sing cukup sajrone pandemi - ngimbangi jadwal amortisasi utang, fokus ing njaga proyek para profesional sing trampil lan trampil, nggawe profil kewajiban nyewakake pesawat. , lan nguatake hubungan komersial karo mitra bisnis utamane - mbalekake pasokan kursi lan penerbangan GOL menyang volume pra-pandemi penting banget kanggo mulihake dinamika lan volume bisnis SMILES, lan investasi iki ora bisa ditindakake tanpa ana jajaran. Sifat simbiotik maskapai lan program flyer sing asring nggawe tantangan kanggo individu ngupayakake ngasilake pemegang saham sing bertentangan karo sukses ing kabeh klompok.

Kayane, GOL percaya tenan yen Penggabungan nyedhiyakake sinergi sing perlu lan level koordinasi sing dibutuhake kanggo terus nerbitake kahanan pasar sing durung mesthi sing nyebabake industri lelungan, pungkasane ngasilake nilai paling dhuwur kanggo para pemegang saham GOL lan SMILES.

Amarga kondhisi pandemi, GOL lan GLA menehi informasi marang Direksi SMILES supaya kabeh analisis lan negosiasi sing ana gandhengane karo Proposal rampung sajrone 30 dina, lan supaya rapat-rapat para pemegang saham saka GOL lan SMILES bakal disengaja babagan Penggabungan supaya dipanggil utawa sadurunge tanggal 18 Januari 2020.

Syarat lan katrangan rinci transaksi kasebut bakal kasebut ing Protocolo de Incorporação (Perjanjian Merger), sing bakal diungkapake kanthi tepat, uga informasi sing diwenehake ing Aturan CVM No. 565, tanggal 15 Juli 2015. GOL bakal tetep para pemegang saham lan pasar menehi informasi babagan Merger, miturut peraturan sing ditrapake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.