24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Temokake Qatar Airways Qatar ngluncurake pelayaran kaping pisanan

Temokake Qatar Airways Qatar ngluncurake pelayaran kaping pisanan
Temokake Qatar Airways Qatar ngluncurake pelayaran kaping pisanan
ditulis dening Harry S. Johnson

Temokake Qatar, anak perusahaan manajemen tujuan saka Qatar Airways, wis ngumumake peluncuran seri pelayaran ekspedisi pertama, sing bakal menehi pengalaman hebat nalika tamu lelungan kanthi mewah lan nyenengake ing saubengé pesisir Qatar. Pelayaran, sing dirancang kanggo para plancong sing duwe pengalaman lan petualangan, nyedhiyakake kesempatan unik kanggo nganakake kumpul paling gedhe ing iwak paling gedhe ing donya - Whale Shark - ing zona segara Al Shaheen.

Whale Shark, asring diarani 'raksasa lembut', diramalake wis ana udakara 60 yuta taun. Dheweke bisa urip nganti 100 taun lan dawa nganti 12 meter - ukurane bis sekolah gedhe. Antarane wulan musim panas wulan April lan September, sajrone migrasi tahunan menyang wilayah kasebut, Whale Shark ditemokake panganan ing klompok atusan ing zona segara Al Shaheen ing Teluk Arab, sing ana 80 kilometer saka pesisir lor Qatar.

Pelayaran ekspedisi Discover Qatar bakal menehi hak istimewa kanggo para penumpang ngakses zona laut sing diwatesi Al Shaheen - ekosistem kaendahan alam sing akeh banget - kanggo nyekseni keagungan kumpulan Whale Shark, uga petualangan eksplorasi pesisir sing unik. Saka ngamati Hiu Paus, snorkeling ing terumbu karang, njelajah mangroves nganti ngleyang liwat perairan pirus saluran Khor Al Adaid, tim pandhuan ahli, ahli biologi kelautan, naturalis lan ornithologists bakal nggawa tamu ngenali satwa lokal, menehi perspektif budaya babagan situs sing digoleki lan njamin pengalaman ekspedisi sing ora bisa dilalekake.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Qatar minangka papan unik kanggo pelayaran ekspedisi lan aku seneng banget ngluncurake produk pertama ing wilayah iki kanggo nuduhake kaendahan negara kita ing saindenging jagad. Qatar, kanthi kekayaan alam sing kaku, ora bisa disentuh, diubengi banyu kristal lan ekosistem biodiverse sing unik, nawakake petualangan sing nyenengake supaya para pengunjung bisa nyambung karo alam lan ngunjungi wilayah Qatar sing mung bisa diakses ing segara. Kajaba iku, para tamu bakal duwe kesempatan sing padha kanggo nganakake pakumpulan iwak paling gedhe ing saindenging jagad - Whale Shark. ”

Temokake Qatar nawakake pelanggan plancongan ekspedisi wolung wengi, sangang dina ing kapal ekspedisi mewah kanthi basis lengkap. Para tamu bakal seneng layanan bintang lima, akomodasi sing apik, penemuan sing katon lan petualangan eksplorasi nalika kru sing wis trampil bakal njamin lelungan sing aman kanthi nyaman lan gaya. Pelanggan uga duwe kesempatan kanggo nambah perjalanan menyang paket sepuluh wengi, sewelas dina, kalebu nginep telung wengi ing Doha, kanggo njelajah warisan budaya lan budaya ing kutha kasebut, ngunjungi obyek wisata lan landmark sing kudu ditonton, uga bisa ngrasakake commerce lan kuliner warna-warni nawakake ing lorong Souq Waqif sing sregep.

Temokake Qatar wis kerja sama karo PONANT kanggo nawakake seri pelayaran iki. Tamu bakal lelungan numpak kapal 'Le Champlain', salah sawijining kapal pesiar kelas eksplorasi PONANT sing anyar, sing nduweni fitur inovatif, desain apik gayane lan teknologi canggih. Kapal sing nyengsemake iki nggawa keanggunan lan kelas ing segara sing nawakake 92 kamar mewah lan suite sing dilengkapi fasilitas mewah, layanan pelayan 24 jam, loro restoran lan spa mewah. Pelanggan uga bakal seneng kolam tanpa wates lan ruang bawah laut futuristik multi-sensorik kanthi windows pengamatan gedhe ing sangisore garis banyu. Platform hidrolik bakal luwih gampang mudhun lan miwiti nalika para tamu melu ekspedisi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.