Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Peluncuran Jaringan Pariwisata Dunia: Cukup Nggumunake

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sasi iki diluncurake ing Jaringan Pariwisata Dunia (WTN). Lair saka populer mbangun maneh.lancaran diskusi, Jaringan Pariwisata Dunia minangka swara sing wis suwe banget saka bisnis plancongan lan pariwisata ukuran cilik lan medium ing saindenging jagad.

Kanthi nyawijikake upaya, WTN ngutamakake kebutuhan lan gegayuhan usaha cilik lan menengah lan para pemangku kepentingan.

Acara peluncuran kasebut pancen apik banget lan kalebu para pariwisata saka 123 negara.

Dina Kamis, Tuan Sheikha Mai Bint Mohammed Al Khalifa, Presiden Otoritas Budaya lan Barang Antik Bahrain, bakal memimpin panel pimpinan pariwisata, menteri, lan mantan calon Sekretaris Jenderal UNWTO kalebu Dr. Taleb Rifai. Dheweke dadi wanita pertama sing dipilih kanggo jabatan Sekretaris Jenderal UNWTO lan misuwur amarga prestasine ndhukung konservasi budaya lan pariwisata berkelanjutan.

Dina Rebo, acara pembukaan resmi bakal ngenalake bab lokal wiwit ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad. "Kita minangka organisasi sing bakal dibangun wiwit ngisor. Bab lan macem-macem klompok minat ndadekake organisasi kita, "ujare anggota pendiri Juergen Steinmetz, sing uga penerbit eTurboNews.

Dhaptar klompok minat sing akeh kalebu diskusi babagan penerbangan, investasi, pelatihan, iklim, kutha budaya cilik, lan mesthine COVID-19.

Salah sawijining acara utama yaiku perayaan Mengeti 35 Tahun Damai liwat Pariwisata. Pangadeg InInstitut internasional kanggo Perdamaian Liwat Pariwisata (IIPT) nggawa panel internasional.

Profesor Geoffrey Lipman ngaturake panel babagan plancongan sing ramah iklim, lan Panel Vijay Poonoosamy bakal nganalisa Tantangan Penerbangan.

Puluhan acara lan panel saka anggota WTN bakal ditampilake ing wulan Desember. Kabeh presentasi uga bakal disiarake langsung eTurboNews lan 16 platform warta liyane, Livestream.travel, media sosial, Spotify, lan Apple. Presentasi bakal dibaleni kanthi muter sajrone 2 wulan sabanjure. Bebas kanggo melu lan takon. Ndhaptar ing www.wtn.travel/expo

WTN nggawe pameran global dhewe lan diarani World ExpoTravel. Iki nglumpukake kabeh presentasi ing siji platform VIMEO ing www.worldexpo.travel

WTN pengin kabeh wong sing duwe industri plancongan lan kanca-kanca industri plancongan melu pesta kasebut www.wtn.travel/expo

wtnkaca
https://wtn.travel/expo
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.