Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Qatar Warta Breaking Travel Breaking News US News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngluncurake penerbangan Seattle ing wulan Maret

Pilih basa sampeyan
Qatar Airways ngluncurake penerbangan Seattle ing wulan Maret
Qatar Airways ngluncurake penerbangan Seattle ing wulan Maret
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways ngumumake peluncuran papat penerbangan mingguan menyang Seattle wiwit 15 Maret 2021, minangka tujuan anyar kaping pitu sing diluncurake dening operator nasional Negara Qatar wiwit wiwitan pandemi kasebut. Warta iki teka nalika maskapai kasebut terus ngiyatake jaringan ing jagad iki liwat nggawe penerbangan maneh, nambah tujuan anyar lan nggedhekake kemitraan strategis. Layanan Seattle bakal dioperasikake karo Airbus A350-900 sing paling canggih ing Airbus A36-247 sing nduwe XNUMX kursi ing Kelas Bisnis Qsuite sing menang lan XNUMX kursi ing Kelas Ekonomi.

Operator nasional Negara Bagian Qatar uga ngumumake kemitraan flyer sing asring karo Alaska Airlines. Wiwit tanggal 15 Desember 2020, anggota Qatar Airways Privilege Club lan Alaska Mileage Plan bakal bisa entuk miles flyer mile wiwit tanggal 31 Maret 2021 uga bisa ngijolake miles flyer sing asring ing jaringan lengkap operator, lan status status elit kalebu akses Lounge. Kaloro maskapai kasebut uga kerja sama ing babagan nggawe kesepakatan codeshare lan kerjasama komersial selaras karo operator AS sing gabung sijijagad tanggal 31 Maret 2021.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways duwe komitmen kanggo ningkatake konektivitas ing pasar AS, lan peluncuran penerbangan menyang Seattle, tujuan AS sing nomer loro sing anyar wiwit wiwitan pandemi, nuduhake komitmen iki. Kita seneng banget nampani kutha paling gedhe ing Washington State amarga tujuan anyar sing kaping pitu diumumake taun iki, lan gerbang AS kaping sewelas, ngluwihi jumlah tujuan sing digunakake ing AS sadurunge COVID19. Omah kanggo industri teknologi gedhe lan portal inovasi, Seattle minangka tujuan sing misuwur sacara internasional kanggo lelungan bisnis lan plancongan.

"Sanajan ana tantangan ing taun 2020, Qatar Airways tetep komitmen kanggo nggoleki saben kesempatan kanggo luwih ningkatake pengalaman lelungan kanggo mayuta-yuta penumpang lan bangga bisa entuk kemitraan strategis liyane sing penting ing Amerika Utara. Ing Alaska Airlines, kita bakal duwe mitra sing kuwat banget kanggo nyambungake pelanggan saka Pantai Barat AS menyang Doha lan liya-liyane liwat pusat-pusat pusat ing Los Angeles, San Francisco, lan Seattle, kanggo nambah kemitraan strategis sing ana karo American Airlines lan JetBlue. Kita ngarep-arep supaya luwih jero kerja sama karo sing paling anyar sijikulawarga donya lan terus nyedhiyakake para penumpang layanan sing andal, aman lan menang sing wis dipercaya saka kita. ”

Ketua lan CEO Alaska Air Group, Pak Brad Tilden, ujar: "Kita seneng banget melu sijialiansi donya lan miwiti kemitraan anyar iki karo maskapai sing luar biasa kaya Qatar Airways. Amarga luwih akeh wong sing nerusake plancongan udhara internasional taun ngarep, kita seneng nawakake tamu layanan nonstop anyar ing Qatar Airways saka Seattle menyang Doha, saliyane layanan menyang Doha saka hub ing Los Angeles lan San Francisco. Kemitraan iki mbukak tujuan sing apik banget ing saindenging jagad lan kesempatan sing apik kanggo para tamu. "

Presiden Komisi Pelabuhan Seattle, Pak Peter Steinbrueck, ujar: "Komitmen Qatar Airways iki, sanajan ana kahanan saiki karo pandemi, minangka bukti kepiye cara jagad ndeleng kekuwatan lan ketahanan jangka panjang wilayah Puget Sound. Iki uga ndhukung keputusan Pelabuhan kanggo terus nandur modal ing proyek kayata Fasilitas Kedatangan Internasional lan Modernisasi Satelit Lor kanggo menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pelancong saka saindenging jagad. "

Penumpang Kelas Bisnis sing mabur menyang Seattle bakal nikmati kursi kelas bisnis Qsuite sing menang, nampilake lawang privasi geser lan pilihan nggunakake indikator 'Aja Ganggu (DND)'. Tata letak kursi Qsuite minangka konfigurasi 1-2-1, nyedhiyakake para penumpang produk Kelas Bisnis sing paling wiyar, pribadi, nyaman lan jarak sosial ing langit.

Peluncuran penerbangan menyang Seattle ing Maret 2021 bakal nambah jaringan AS Qatar Airways dadi 59 penerbangan mingguan menyang 11 tujuan ing AS, sing nyambung menyang atusan kutha Amerika liwat kemitraan strategis karo Alaska Airlines, American Airlines lan JetBlue. Seattle gabung karo tujuan sing wis ana ing AS, kalebu Boston (BOS), Chicago (ORD), Dallas-Fort Worth (DFW), Houston (IAH), Los Angeles (LAX), Miami (MIA), New York (JFK), Philadelphia (PHL) , San Francisco (SFO) lan Washington, DC (IAD).

Saindhenging pandemi iki, Qatar Airways ora nate mandheg menyang AS kanggo nggawa luwih saka 260,000 wong Amerika menyang wong sing dikasihi, kanthi penerbangan menyang Chicago lan Dallas-Fort Worth dikelola sajrone wektu kasebut. Maskapai paling apik ing donya terus berkembang lan inovasi wiwit wiwitan pandemi kanthi kabijakan pesenan fleksibel sing dipimpin industri, langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing komprehensif lan jaringan sing bisa dipercaya.  

Qatar Airways saiki ngoperasikake luwih saka 700 penerbangan mingguan menyang luwih saka 100 tujuan ing saindenging jagad. Ing pungkasan Maret 2021, Qatar Airways ngrancang mbentuk maneh jaringan menyang 126 tujuan kalebu 20 ing Afrika, 11 ing Amerika, 29 ing Asia-Pasifik, 38 ing Eropa, 13 ing India lan 15 ing Timur Tengah. Akeh kutha sing bakal diwenehake kanthi jadwal sing kuwat kanthi frekuensi saben dina utawa luwih.

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin kembar hemat bahan bakar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Maskapai iki bubar ngirim telung pesawat Airbus A350-1000 sing canggih, nambah armada A350 dadi 52 kanthi umure rata-rata mung 2.6 taun. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe-gedhe mesin papat ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

Jadwal Penerbangan Seattle: Senen, Selasa, Rebo & Jumuah

Doha (DOH) tumuju Seattle (SEA) QR719 mangkat: 08:00 teka: 12:20

Seattle (SEA) menyang Doha (DOH) QR720 mangkat: 17:05 teka: 17: 15 + 1

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.