Warta Breaking Travel News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Kutha Paling Loman Amerika ing taun 2020 diarani

Kutha Paling Loman Amerika ing taun 2020 diarani
Kutha Paling Loman Amerika ing taun 2020 diarani
ditulis dening Harry S. Johnson

Sanajan wis dadi taun sing angel kanggo kabeh wong, iki uga ngasilake loman ing Amerika. Laporan pungkasan babagan amal diwenehake nuduhake manawa luwih akeh wong ing AS taun iki entuk kanthong kanggo ngewangi wong liya sing butuh. Nyatane, "total sumbangan sing digawe nganti wulan Juni padha karo 47.3 persen saka total sumbangan kanggo kabeh taun 2019."

Nanging ing Amerika, endi masarakat sing paling sering menehi komunitas?

Kanggo ngurmati Musim Pemberian, para ahli ngethok data kasebut kanggo nemokake Kutha AS sing Paling Loman ing taun 2020. Dheweke mbandhingake 150 kutha AS paling gedhe ing 12 indikator utama prilaku filantropi, wiwit menehi amal nganti tingkat sukarela kanggo jumlah bank panganan .

Dadi kutha-kutha sing paling akeh menehi taun iki? Deleng asil ing ngisor iki, banjur temokake kunci saka laporan kasebut.

Kutha Paling Loman ing Amerika

  1. Minneapolis, Minnesota
  2. St Paul, Minnesota
  3. Portland, Oregon
  4. Salt Lake City, Utah
  5. Vancouver, Washington
  6. Boston, Massachusetts
  7. Seattle, Washington
  8. Washington, DC
  9. Tacoma, Washington
  10. Baltimore, Maryland

Key Takeaways:  

  • Northwest Paling Apik: Kanthi papat kutha ing peringkat 10 peringkat paling dhuwur, negara bagian Washington lan Oregon nguwasani dhaptar kita. Nalika kutha kaya Portland lan Seattle duwe sukarelawan lan partisipasi ing organisasi lokal, bagean saka skor sing dhuwur bisa diarani kabutuhan. Ora rahasia manawa Pantai Barat duwe pedunung sing ora duwe omah sing akeh, lan kanthi rega omah terus mundhak ing wilayah kasebut, ora bakal ana kebutuhan manawa bakal sirna maneh.
     
  • Kutha Gedhe, Kabutuhan Gedhe: Umume, kutha-kutha sing luwih gedhe luwih dhuwur tinimbang dhaptar kutha sing luwih cilik tinimbang kutha sing luwih cilik lan ukuran. Contone, Boston lan Washington duwe tingkat sukarelawan sing luwih dhuwur lan organisasi nirlaba sing luwih akeh. Kajaba iku, kanthi tambah akeh ketimpangan, asring banget ana kebutuhan kutha-kutha sing luwih gedhe kanggo amben papan perlindungan, pawon sup lan bank panganan. Kamurahan cenderung tuwuh ing endi sing paling dibutuhake.
     
  • Rumah Sakit Kidul: Kutha kidul cenderung nindakake peringkat sing kurang apik ing peringkat kita. Iki biasane amarga kurang saka layanan sing kasedhiya. Kutha kaya Lubbock, Texas, lan Columbus, Georgia, duwe pusat sumbangan, bank panganan lan pawon sup sing luwih sithik. Iku ora ateges warga kutha-kutha kasebut ora loma, nanging kurang layanan nyuda kesempatan sukarelawan lan cara kanggo ngatasi kabutuhane masarakat. 
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.