Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis News Lelungan Rel tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Amtrak nambahake pilihan pembayaran digital anyar

Amtrak nambahake pilihan pembayaran digital anyar
Amtrak nambahake pilihan pembayaran digital anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

Kanggo nambah pengalaman pelanggan, Amtrak saiki nawakake opsi pembayaran digital anyar ing aplikasi seluler Amtrak lan Amtrak.com, kalebu Apple Pay, Google Pay lan PayPal.

"Kita ngerti saben menit dianggep penting kanggo para pelanggan lan saiki tuku tiket iku gampang kaya sentuhan tombol," ujare Roger Harris, Wakil Presiden Eksekutif, Chief Marketing and Revenue Officer ing Amtrak. "Pembaruan kanggo app lan situs web Amtrak iki bakal menehi fleksibilitas lan kenyamanan para pelanggan nalika Book lan mbayar tiket kereta."

Apple Pay, Google Pay lan PayPal saiki kasedhiya nalika mriksa aplikasi seluler Amtrak lan situs web, nawakake pangguna alternatif kanggo pembayaran kertu kredit lan debit tradisional. Pelanggan bisa nggunakake kabeh telung solusi pembayaran kanggo tuku tiket lan liya-liyane. Sawise mlebu, pelanggan bisa nyimpen cara pembayaran digital sing disenengi minangka pilihan pambayaran standar ing profil, menehi wektu luwih cepet kanggo tuku. Kanggo saben telung cara pambayaran anyar, pelanggan bisa tuku tiket lan ngowahi reservasi sing sadurunge dibayar karo salah sawijining solusi pembayaran digital.

Ngerti pentinge kenyamanan para pelanggan, Amtrak duwe komitmen kanggo terus nambah lan ngembangake situs web lan platform seluler. Nganyari sadurunge kalebu:

  • Indikator Kapasitas: Nalika nggoleki lelungan, pelanggan bakal weruh persentase volume ing jejere saben sepur. Iki bakal menehi kesempatan pelanggan kanggo pesen sepur sing kurang rame. Nomer persentase kasebut nyetel kanthi dinamis kanthi nyata amarga luwih akeh penumpang sing leladen.
  • Layanan gerbang sing mulus: Kanggo nyuda akeh ing papan pamergian, pangguna aplikasi Amtrak bisa nampa informasi gerbang lan nglacak liwat notifikasi push ing stasiun sing dipilih. Layar ngarep uga kalebu informasi gerbang lan trek kanggo leladen sing ditrapake (nalika diterbitake).
  • Plancongan tanpa kontak: Pelanggan bisa pesen, numpak kapal, mriksa status sepur lan ngakses informasi saka penake lan keamanan piranti seluler. Amtrak nyengkuyung numpak pesawat kanthi eTickets, sing mindai konduktor saka aplikasi Amtrak.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.