Airlines aviation Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

GOL Brasil pisanan miwiti penerbangan komersial karo Boeing 737 MAX

GOL Brasil pisanan miwiti penerbangan komersial karo Boeing 737 MAX
GOL Brasil pisanan miwiti penerbangan komersial karo Boeing 737 MAX
ditulis dening Harry S. Johnson

GOL Linhas Aéreas Inteligentes SA, Maskapai domestik paling gedhe Brasil, dina iki ngumumake yen bakal mabur maneh Boeing 737 MAX ing rute komersial ing jaringan domestik, wiwit tanggal 9. Desember. Penerbangan pertama bakal ana ing rute menyang lan saka hub Perusahaan ing São Paulo. Ing pungkasan Desember, kabeh pitung pesawat Boeing 737 MAX ing armada GOL saiki kudu dibersihake kanggo bali menyang operasi lan bakal digabungake kanthi alon-alon menyang jadwal penerbangan Perusahaan sing selaras karo kebutuhan operasionale.

"Prioritas pertama yaiku Keamanan Pelanggan," ujare Celso Ferrer, VP Operasi ing GOL lan pilot komersial sing kanthi rutin mabur pesawat Boeing lan wis dilatih kanggo mabur MAX 737. "Sajrone 20 wulan kepungkur, kita wis niliki kajian keamanan sing paling lengkap ing sejarah penerbangan komersial sing diluncurake, nggabungake agensi pangaturan lan maskapai penerbangan saka saindenging jagad kanggo ngawasi lan menehi kontribusi kanggo pangembangan sistem pesawat lan pelatihan pilot. Akibate, sawise sertifikasi anyar saka Boeing 737 MAX dening FAA (Administrasi Penerbangan Federal, Amerika Serikat) lan ANAC (Administrasi Penerbangan Sipil Badan Nasional, Brasil), kita yakin bisa bali menyang layanan MAX, ”tambah Celso.

Sadurunge nggabungake maneh MAX-8 dadi armadane, GOL nganakake pelatihan kanggo 140 pilot bareng karo Boeing, memenuhi kabeh persyaratan teknis lan operasional sing dijelasake ing rencana sing disetujoni FAA lan ANAC. Pelatihan kasebut ditindakake ing Amerika Serikat nggunakake simulator MAX. Perusahaan uga ngrampungake seri penerbangan teknis sing ketat, sing ngluwihi persyaratan sing ditemtokake dening agensi peraturan penerbangan.

Tindakan Keamanan kasebut nguatake kerja kanthi tliti kanggo nyopot pesawat MAX-8 saka panyimpenan dening para insinyur penerbangan ing GOL Aerotech, unit bisnis Perusahaan khusus kanggo pangopènan, perbaikan, servis pesawat lan komponen, adhedhasar ing Confins cedhak kutha Belo Horizonte ing sisih kidul-wétan Brasil lan papan dununge pesawat kasebut sajrone 20 wulan kepungkur. Pakaryan sing ditindakake para profesional Perusahaan ing saben tahap minangka bukti budaya pinunjul GOL ing Keamanan.

Pengalaman lan sumber daya Perusahaan kanggo njaga pesawat Boeing uga nyumbang kanggo kemampuan ngasilake MAX kanthi cepet lan aman menyang jaringan. GOL Aerotech nduweni kualifikasi kanggo nindakake perawatan ing Boeing 737 Generation Sabanjure, 737 Klasik, 737 MAX lan pesawat kulawarga Boeing 767. Kanthi luwih saka 760 karyawan, kalebu insinyur lan teknisi, unit bisnis kasebut bisa nyedhiyakake 80 pesawat saben taun kanthi rata-rata lan nyedhiyakake luwih saka 600,000 jam pangopènan. Iki disertifikasi dening regulator nasional lan internasional kayata ANAC, FAA (Administrasi Penerbangan Federal, Amerika Serikat) lan EASA (Badan Keselamatan Penerbangan Eropa).

GOL ngoperasikake armada tunggal 127 pesawat Boeing, lan duwe pesenan kanggo pesawat 95 737 MAX kanggo ngganti NGs, sing dijadwalake dikirim ing taun 2022-2032, dadi salah sawijining pelanggan Boeing paling gedhe. MAX 737 penting banget kanggo rencana ekspansi GOL amarga efisiensi bahan bakar lan pangurangan emisi karbon luwih gedhe. Teknologi canggih sing digunakake ing mesin, swiwi lan permukaan komando 737 MAX nambah produktivitas nganti 24%, nyuda konsumsi bahan bakar udakara 15%, lan ngaktifake pesawat kasebut udakara udakara 1,000 kilometer luwih (nganti 6,500 km) dibandhingake pesawat 737 NG saiki. Saka wiwitan operasine karo Boeing 737 MAX-8 ing wulan Juni 2018, Perusahaan nggawe 2,933 penerbangan, gunggunge udakara luwih saka 12,700 jam.

CEO Paulo Kakinoff mratelakake: "Kita seneng babagan bali Boeing 737 MAX menyang jaringan. MAX minangka salah sawijining pesawat paling efisien ing sejarah penerbangan lan siji-sijine sing ngalami proses rekertifikasi lengkap, supaya keamanan lan reliabilitas tingkat paling dhuwur. Kita matur nuwun banget marang panguwasa sing melu tahap validasi, utamane ANAC, sing duwe peran penting ing sertifikasi, bebarengan karo regulator internasional liyane, amarga kompetensi lan ketrampilan teknis sing misuwur. Kita negesake maneh kapercayan marang Boeing, mitra eksklusif wiwit digawe GOL ing taun 2001. ”

Landon Loomis, direktur ngatur Boeing ing Brasil, nambahake: "Boeing lan GOL wis kerja bareng sacedhake meh rong puluh taun, lan ora beda sajrone wektu nalika MAX ngliwati proses sertifikasi sing ngasilake ngasilake kanthi aman. Seneng banget dadi mitra karo GOL kanggo nggayuh tonggak penting iki lan kita ngarep-arep apa sing bakal ditindakake ing kemitraan kita. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.