Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Marriott kanggo debut AC Hotel pertama ing Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
Marriott kanggo debut AC Hotel pertama ing Republik Dominika
Marriott kanggo debut AC Hotel pertama ing Republik Dominika
ditulis dening Harry S. Johnson

Marriott, bebarengan karo perusahaan investasi EGI Business Group, nambahake portofolio sing akeh ing Amerika Latin kanthi ngenalake AC Punta Cana ing Spring 2021. Properti kasebut bakal dadi proyek pertama saka EGI Business Group ing Karibia, AC Hotel pertama ing Republik Dominika, lan bakal dikelola dening Highgate.

Ngatasi tren ing plancongan sing akeh nggabungake bisnis lan plancongan, properti 129 kamar iki bakal nambah teken merek kanthi tliti lan nggatekake babagan rincian kanggo ngrampungake panjaluk para esensialis sing urip kanthi desain lan pengin nggunakake wektu lan wektu sing paling akeh. fokus Hotel kasebut kanggo nggawe papan sing tanpa wates lan tanpa gangguan nalika friksi lelungan sing ngganggu wis diowahi kanthi cetha, mung sing penting.

Sawise rampung, AC Punta Cana bakal dadi hotspot sosial ing salah sawijining tujuan wisata Karibia sing paling cepet. Dikembangake dening klompok EGI Business, investasi real estate, lan perusahaan manajemen, kanthi kolaborasi karo Montano Group, struktur modern bakal nggabungake kecenderungan arsitektur khas merek, sing ngetrapake garis sing resik, panggunaan bahan sing seimbang, lan ruang sing proporsional.

AC Hotels minangka merek Eropa sing dipimpin gaya urip sing didegake ing taun 1998 kanthi meh 160 hotel ing 22 negara lan wilayah. AC dening Marriott Punta Cana bakal dadi AC kaping 11 ing Karibia nalika resmi dibukak ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.