aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Prancis News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lima wong tiwas amarga nabrak helikopter ing Prancis

Lima wong tiwas amarga nabrak helikopter ing Prancis
Lima wong tiwas amarga nabrak helikopter ing Prancis
ditulis dening Harry S. Johnson

Helikopter karo enem wong sing numpak kapal tiba pungkasan dina Selasa ing Savoie ing sisih kidul Prancis. Lima saka enem wong sing ana ing kapal tiwas, miturut laporan media Prancis.

The Layanan Udara Prancis (Layanan Aerien Francais, utawa SAF) helikopter karo enem wong sing numpak nabrak udakara jam 7:00 sore, saka dhuwure 1,800 meter ing kutha Bonvillard, Savoie.

Pilot helikopter sing berhasil ngetokake awake dhewe ngirim peringatan lan kontak wis digawe karo salah sawijine penumpang pesawat kasebut. Luwih saka 40 personel melu operasi pencarian lan penyelamatan, tambah.

Presiden Prancis Emmanuel Macron tweets: "Kanggo nylametake nyawane, kabeh padha duwe risiko. Bengi iki ing Savoie, 3 anggota Penyelamat Udara Prancis (SAF) lan 2 CRS Alpes tewas amarga kecelakaan helikopter. ”

Macron nambahake manawa ana wong sing lara berjuang kanggo nylametake nyawane, lan ngaturake rasa sungkawa marang kulawarga, kanca lan kolega "pahlawan Prancis iki."

CRS Alpes minangka unit Polisi Nasional sing khusus nylametake gunung ing Pegunungan Alpen.

Klompok SAF minangka perusahaan swasta sing duwe 40 helikopter kalebu operasi kalebu nylametake darurat, transportasi penumpang lan karya udara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.