Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Cruising Warta Mewah Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pelayaran Kapuloan Xisha diwiwiti maneh ing Laut China Selatan

Pelayaran Kapuloan Xisha diwiwiti maneh ing Laut China Selatan
Pelayaran Kapuloan Xisha diwiwiti maneh ing Laut China Selatan
ditulis dening Harry S. Johnson

Kapal pesiar Impian Nanhai kanthi luwih saka 280 penumpang ing Sanya dina Hainan dina iki, menehi tandha yen kapal pesiar Kapuloan Xisha diwiwiti maneh. Segara Tiongkok Kidul ditundha 11 wulan amarga viruscorona pandhemen.

Kapal pesiar liyane, Changle Gongzhu utawa Putri Changle, dijadwalake bakal diluncurake maneh saka kutha resor ing Provinsi Hainan kidul China, esuk, kanthi 220 penumpang sing diarepake bakal numpak kapal.

Tur Xisha ing saben kapal bakal telung wengi patang dina suwene. Turis bakal mlayu menyang Kepulauan Yongle ing Kepulauan Xisha, ngunjungi pulau Yinyu lan pulau Quanfu.

Impian Nanhai bisa nampung 721 wong lan Putri Changle bisa nggawa 466 wong plancongan.

Miturut syarat pencegahan lan kontrol epidemi, jumlah penumpang kapal pesiar wis ditutupi kapasitas 50 persen. Nomer kasebut bisa ditambah dadi 70 persen sawise rong minggu operasi yen langkah pencegahan lan kontrol COVID-19 kabukten efektif.

Pariwisata pesiar menyang Kepulauan Xisha diwiwiti ing 2013.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.