Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US budaya Editorial Hak-hak manungsa LGBTQ News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Damai Liwat Pariwisata: Kepiye Louis D'Amore nyebar virus?

Pilih basa sampeyan
Damai Liwat Pariwisata: Kepiye Louis D'Amore nyebar virus?
hqdefault 2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Louis D'Amore minangka pahlawan lan dianugerahi penghargaan kasebut dening Jaringan Pariwisata Dunia.

Lous D'Amore minangka presiden lan pangadeg Institut Internasional kanggo Perdamaian Liwat Pariwisata. (IIPT)

Wingi IIPT ngrayakake Peringatan 35 Tahun Damai Liwat Pariwisata. Platform kasebut minangka acara peluncuran kanggo Jaringan Pariwisata Dunia (WTN)

Ewonan penggemar nonton acara kasebut ing macem-macem platform media sosial, kalebu eTurboNews lan livestream.lancaran. Udakara satus anggota WTN sing melu acara virtual kasebut. Kanthi akeh pimpinan lan pariwisata sing darmabakti ing saindenging jagad, rasane kaya kulawarga global teka bareng.

Markly Wilson minangka Direktur PT Pemasaran Internasional kanggo Pariwisata Negara Bagian New York. Sadurunge dadi Direktur Pemasaran kanggo Organisasi Pariwisata Karibia lan, sangang taun, Manajer AS kanggo Dewan Pariwisata Barbados.

Dheweke ngandhani pamirsa babagan carane nyebar virus pariwisata suwene wis pirang-pirang taun. Dheweke ujar manawa Louis d'Amore nginfeksi dheweke, nanging iki virus sing apik.

Louis D'Amore ngucapake selamat marang WTN amarga dibukak lan ngrasakake organisasi kasebut wis kuat banget. Jaringan Pariwisata Dunia diwiwiti karo anggota mbangun maneh.lancaran klompok diskusi. D'Amore setuju kanggo memimpin Grup Liwat Dinas Pariwisata ing Jaringan Pariwisata Dunia.

Saben anggota panel duwe crita dhewe kanggo nggambarake 35 taun kepungkur. Panelist kalebu klebu

  • Dr. Taleb Rifai - Ketua, Dewan Penasihat Internasional IIPT
  • Louis D'Amore, Pendhiri lan Presiden IIPT
  • Direksi Wilson IIPT Direksi 
  • Ajay Prakash, VP Eksekutif IIPT
  • Diana McIntyre, IIPT Karibia 
  • Pike, Presiden, IIPT Australia
  • Gail Parsonage, Presiden, IIPT Australia
  • Reza Soltani, Gambar lan Komunikasi IIPT
  • Birgit Trauer, Direktur Pendiri, Sudut Budaya
  • Fabio Carbone, Duta Besar IIPT ing Gedhe lan Presiden, IIPT Iran
  • Juergen Steinmetz, presiden Jaringan Pariwisata Dunia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.