24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Jaringan Pariwisata Dunia ing 123 negara nggawe tren anyar: Peluncuran Resmi

Pariwisata wis dibangun maneh wiwit 8 Maret 2020. Ing tanggal 8 Maret 2020, klompok pimpinan pariwisata cilik sing didhukung publikasi iki lan PATA ketemu ing Hotel Grand Hyatt ing Berlin ing sela-sela ITB sing dibatalake kanggo ngrembug babagan masa depan perjalanan lan industri pariwisata.

Iki minangka peluncuran mbangun maneh.lancaran . Kanthi COVID - 19 njupuk alih dunia pariwisata, diskusi kasebut dadi diskusi sing paling relevan ing sektor kasebut.

Dina iki dibangun maneh. Lelungan dadi jaringan lan organisasi. Organisasi kasebut diarani WTN utawa Jaringan Pariwisata Dunia

Anggota ing luwih saka 120+ negara, lan fokus utamane yaiku menehi swara kuat kanggo bisnis ukuran cilik nganti cilik ing jagad wisata lan pariwisata global.

WTN kalebu pimpinan sing dikepengini kaya Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, lan akeh wajah anyar ing pimpinan lelungan lan pariwisata global. Kepemimpinan dening Dr. Peter Tarlow lan Juergen Steinmetz WTN lagi ngrancang mbangun strukture wiwit ngisor.

Bab lokal lan regional utawa nasional bakal ana ing kursi driver kanthi tautan dhukungan global. 8 bab lokal anyar diumumake dina iki lan kalebu Washington DC, Nepal, Bangladesh, Zimbabwe, Balkan, Yunani, Malaysia, lan bab sing kerja sama karo Dewan Pariwisata Afrika. Ketua bab Malaysia Rudolf Herrmann wis nggawe klompok Linkedin aktif lan ndhaptar dadi anggota utama.

Klompok kapentingan non regional kayata Penerbangan, Pariwisata Virtual utawa diskusi babagan perubahan iklim, kutha budaya utawa Peace Through Tourism, Investments, Outreach, kanggo menehi inspirasi marang klompok kepentingan kanthi agenda internasional.

Tuane Sheikha Mai Bint Mohammed Al Khalifa, Bahrain, calon Sekretaris Jenderal UNWTO bakal dadi tamu ing panel peluncuran intine Kamis jam 9.00 esuk wektu London.

Draft otomatis

Penghargaan Pahlawan Pariwisata saiki dadi bagean saka WTN. ( www.pawanes.pk ) Robin Richman saka Setppinout Adventure ing Amerika Serikat dikonfirmasi dadi pahlawan anyar nalika diluncurake dina iki. Dheweke dianugerahi gelar kanggo mbangun komunitas pariwisata virtual sekaligus.

Desember minangka wulan resmi ngluncurake WTN kanthi presentasi kanthi macem-macem acara panel. Anggota disaranake melu. Kabeh acara bakal langsung diluncurake eTurboNews, media sosial, lan akeh platform liyane. Informasi luwih lengkap www.wtn.travel/expo

Tonton acara peluncuran dina iki ing artikel iki.
Katrangan lengkap babagan Jaringan Pariwisata Dunia, opsi anggota lan kunjungan kesempatan www.wtn.travel

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
Wtn
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.