Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sri Lanka bakal mbukak tapel wates kanggo turis ing wulan Januari

Sri Lanka bakal mbukak tapel wates kanggo turis ing wulan Januari
Sri Lanka bakal mbukak tapel wates kanggo turis ing wulan Januari
ditulis dening Harry S. Johnson

Sri Lanka siyap nampa turis manca wiwit Januari 2021. Nanging kabeh wong sing lelungan kudu karantina sajrone 14 dina, miturut Asosiasi Operator Tur.

Panguwasa Sri Lanka saiki mikir babagan aturan anyar sing diadhepi Covid-19 pandemi, Menteri Pariwisata Prasanna Ranatunga ujar.

Dheweke uga njlentrehake manawa turis sing ndhaptar visa online kudu nunjukake rute lelungan lan alamat papan dununge sajrone karantina.

Pelancong sing wis lulus karantina bakal bisa ngunjungi sawetara atraksi kanthi pandhuan sing wis didaftar.

Dene kanggo warga negara asing sing nginep luwih saka 28 dina, dheweke ora diidini apa wae jinis akomodasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.