24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Wisata sing Bisa Diakses Dewan Pariwisata Afrika Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Investments News wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Panel Jaringan Pariwisata Dunia kalebu HE Sheikha Mai

Bintang kanggo Jaringan Pariwisata Dunia bisa dadi Sekretaris Jenderal UNWTO sabanjure
hqdefault 3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wingi ana Jaringan Pariwisata Dunia diundang Ingkang Sinuhun Sheikha Mai Bint Mohammed Al Khalifa, Bahrain menyang panel peluncuran level dhuwur. Yen dheweke dipilih dadi Sekretaris Jenderal sabanjure UNWTO, dheweke bakal dadi calon wanita pertama kanggo jabatan iki. Dheweke bakal gabung karo CEO Gloria Guevaras WTTC lan dipanggonke dadi wanita paling kuat ing pariwisata.

Pencapaian Pariwisata Budaya ing puluhan taun ing Bahrain lan jagad Arab pancen wis puluhan taun. HE Shaika Mai katon rada andhap asor lan sepi, nanging nalika ndeleng maneh, dheweke katon kaya sing diarani akeh wong sing kurang omong lan tumindak sing efektif banget.

Penasehat sing paling cedhak, sing uga melu ing Sidang WTN yaiku Prof Dr boroske Aziz. Dheweke nduweni gelar PhD ing antropologi pariwisata ing (1999) lan gelar Master (1992), dheweke kerja dadi konsultan, pembuat kebijakan lan akademisi ing Inggris, Dubai lan Bahrain. Semangat kanggo pariwisata dadi nyata nalika nanggapi pitakon.

Tuane bisa ngrungokake, dheweke mbukak saran, dheweke kepengin kerja sama jero karo kabeh pihak, lan ngerti tantangan gedhe sing diadhepi dunia pariwisata. Luwih penting dheweke ngerti jabatan Sekretaris Jenderal ora kudu dianugerahi amarga manuver politik.

Komunikasi lan koordinasi karo agensi liyane, pamrentah, lan pimpinan sektor swasta iku penting, lan jagad pariwisata kudu ngomong kanthi swara siji.

Mai negesake, "Biaya keanggotaan ora bisa dadi pendorong negara-negara kanggo gabung utawa ora melu UNWO. Agensi afiliasi PBB kudu ngidini kontributor pribadi. ”,

Keprigelan dheweke ora kepiye carane menang ing pemilihan, nanging kepiye carane bisa mbantu kanthi efektif. Keprigelan dheweke yaiku jutaan wong sing makarya ing industri global gedhe iki.

Mai diterapake: "Negara butuh investasi, ekonomi sing gumantung karo Pariwisata, kaya negara-negara pulau, khusus ing Afrika butuh dhukungan. Kita minangka negara pulau ngerti iki ing Bahrain. "

Alain St. Ange, mantan menteri pariwisata saka Seychelles nyurung ide kantor satelit UNWTO ing Afrika. Cuthbert Ncube, ketua ing Dewan Pariwisata Afrika Dheweke ndeleng dadi Sekretaris Jenderal sing luwih praktis lan transparan. Dheweke dhewe wis dadi kepala anggota afiliasi ing UNWTO sajrone pirang-pirang taun.

Ncube nambahake rasa kuwatir manawa UNWTO sing dipimpin saiki ora bisa digunakake kanthi apik kanggo njaga industri pariwisata global. Dheweke nyuarakake keprihatinane babagan proses pemilihan sing bisa cacat lan nyebutake surat terbuka dening loro mantan Sekretaris Jenderal UNWTO kalebu Dr. Taleb Rifai (anggota dewan WTN). Keprigelan ing serat iki dikumandhangake dening Profesor Geoffrey Lipman asisten sekretaris Jenderal lan anggota dewan kanggo Jaringan Pariwisata Dunia. Sawise sesi kasebut, Louis D'Amore, pangadeg Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata lan uga anggota dewan WTN nambahake serat.

Sheikha Mai ora menehi komentar babagan proses pemilihan nanging ujar manawa dheweke wis nggawe rencana kanggo nyiapake awake dhewe kanggo tugas sing angel iki.

Investasi, lapangan kerja, pendhidhikan, pelatihan, lelungan sing ramah iklim, pelatihan, kesetaraan ing Pariwisata minangka poin sing dianggep prihatin.

Dheweke njaluk anggota WTN dihubungi, supaya dheweke bisa ngerti lan sinau babagan prakarsa lan proyek sing penting. Dheweke ngerti kerja bareng organisasi kaya WTTC, WTN lan liya-liyane bakal nggabungake industri pariwisata lan pariwisata.

Penerbangan, Perubahan Iklim dibahas lan bakal dadi subyek panel peluncuran WTN mbesuk. Dhaptar acara mbesuk bisa ditemokake ing www.etn.travel/expo

Jaringan Pariwisata Dunia minangka pengacara kanggo kepentingan para wisatawan plancongan lan pariwisata ukuran cilik ing jagad iki.

Jaringan Pariwisata Dunia minangka jaringan pemangku kepentingan pariwisata ing Hawaii, AS ing luwih saka 120 negara kanthi fokus nyengkuyung bisnis plancongan lan wisata ukuran cilik lan menengah. Informasi luwih lengkap babagan www.wtn.travel


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.