Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Penurunan lalu lintas penumpang terus ing Bandara Frankfurt ing wulan Nopember 2020

Penurunan lalu lintas penumpang terus ing Bandara Frankfurt ing wulan Nopember 2020
Penurunan lalu lintas penumpang terus ing Bandara Frankfurt ing wulan Nopember 2020
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing November 2020, Bandara Frankfurt (FRA) ngladeni 656,420 penumpang, nuduhake penurunan 87.0 persen dibandhingake karo wulan sing padha taun kepungkur. Lalu lintas kumulatif FRA sajrone periode Januari-nganti-November 2020 mudhun 72.8 persen. Pangembangan iki bisa ditindakake amarga ana watesan perjalanan sing ketat sajrone pandemi Covid-19. Bentenipun, produksi muatan FRA (airfreight + airmail) tuwuh kanggo wulan kaping pindho - mundhak 4.3 persen ing taun dadi 194,619 metrik ton ing November 2020.

Gerakan pesawat mudhun 67.0 persen dadi 12,803 lepas landas lan pendaratan ing wulan pelaporan, nalika bobot angkat maksimum (MTOWs) akumulasi 57.1 persen dadi sawetara 1.0 yuta metrik ton.

Ing saindenging Grup, bandara ing portofolio internasional Fraport terus nglaporake macem-macem kinerja lalu lintas ing Nopember 2020 - gumantung karo kahanan pandemi ing negara utawa wilayah kasebut. Ing Slovenia, lalu lintas ing Bandara Ljubljana (LJU) ambruk nganti 95.0 persen saben taun dadi 4,258 penumpang. Bandara-bandara Brasil Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA), gabungan, nyuda lalu lintas mudhun 48.7 persen dadi total 675,602 penumpang. Bandara Lima (LIM) Peru nyathet 72.8 persen lalu lintas menyang 532,522 penumpang.

Ing 14 bandara regional Yunani, lalu lintas gabungan mudhun dadi 84.3 persen dadi 114,158 penumpang ing Nopember 2020. Ing pesisir Laut Ireng Bulgaria, bandara Twin Star saka Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) nampani total 23,765 penumpang, mudhun 71.6 persen taun-taun. 

Lalu lintas ing Antalya Airport (AYT) ing Turki nyusut 61.7 persen saben taun dadi 521,610 penumpang ing wulan sing dilaporake. Bandara Pulkovo (LED) ing St. Petersburg, Rusia, nyathet penurunan lalu lintas 40.2 persen dadi 821,409 penumpang. Ing China, Bandara Xi'an (XIY) nampa udakara 2.4 yuta penumpang, mudhun 35.4 persen saben taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.