Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Alaska Airlines ngenalake program Pra-Clear Hawaii

Alaska Airlines ngenalake program Pra-Clear Hawaii
Alaska Airlines ngenalake program Pra-Clear Hawaii
ditulis dening Harry S. Johnson

Alaska Airlines tamu sing lelungan menyang Hawaii saiki wis bisa ngresiki ing Pantai Barat, ngindhari garis lan ngliwati proses skrining bandara sawise tekan Hawaii kanthi negatif sing disetujoni Covid-19 tes Program Pra-Clear Alaska, diluncurake minggu iki kanthi koordinasi karo Negara Bagian Hawaii, minangka sing pertama kanggo ngidini para tamu entuk pengecualian saka karantina 14 dina wajib negara sadurunge budhal.

Ing pertengahan Oktober, Hawaii miwiti program tes pra-lelungan sing ngidini sapa wae sing mlebu negara sing tes negatif kanggo COVID-19 sadurunge bisa dilanjutake tanpa karantina wajib rong minggu saiki. Kanggo mbantu wektu ngenteni sing wis dialami para wisatawan sing teka ing Kepulauan minangka bagean saka program iki, Alaska nampa persetujuan kanggo tamu sing wis jelas sing ngrampungake syarat negara sadurunge check-in, saengga ora perlu disaring tambahan sawise mlebu ing bandara Hawaii.

"Nalika tamu miwiti ngrencanakake lelungan menyang taun 2021, Hawaii bakal fokus supaya bisa lelungan dadi aman, gampang lan tanpa repot," ujare Ben Minicucci, presiden Alaska Airlines, sing miber menyang Honolulu ing dina kapisan program tes pra-lelungan kanggo ngrasakake proses tekane dhisik. "Kita ngurmati kemitraan Hawaii kanggo mbantu para tamu wis ngerti lan ngunjungi pulau-pulau sing apik kanthi tanggung jawab, nganggo topeng lan ngetutake pedoman keamanan negara."

Alaska wiwit pilot program Hawaii Pre-Clear sajrone minggu kepungkur kanthi penerbangan saka Pantai Barat menyang Maui. Wiwit minggu tanggal 14 Desember, program kasebut bakal diluncurake ing kabeh penerbangan menyang Oahu lan Kona ing Pulau Hawaii. Amarga ngaso sawetara wektu kanggo partisipasi Kauai ing program tes pra-lelungan negara kasebut, penerbangan Alaska menyang Kauai ditanggepi lan ora bakal dilebokake ing program Hawaii Pra-Clear ing wektu iki.

"Atas jenenge State of Hawaii, kita ngormati komitmen Alaska kanggo mbantu njaga komunitas kita supaya aman," ujare Gubernur Hawaii David Ige. "Alaska wis dadi mitra sejati wiwit wiwitan program tes pra-lelungan kanthi komunikasi karo para tamu babagan syarat negara supaya dheweke siyap-siyap riko. Program Pra-Clear Alaska nambah lapisan keamanan kanthi mbantu njamin supaya mayoritas, yen ora kabeh, tamu Alaska teka ing Hawaii kanthi bukti asil tes COVID-19 sing negatif. ”

Kanggo layak kanggo program Hawaii Pre-Clear, Alaska bakal ngirim email marang tamu sadurunge mangkat lan njaluk ngrampungake langkah-langkah ing ngisor iki:  

  • Saben wong sing lelungan diwasa kudu duwe profil Plancongan Aman. 
  • Kabeh rincian penerbangan lan informasi panginepan wis ditambahake. 
  • Asil tes negatif saka mitra uji coba sing dipercaya wis diunggah dadi PDF. 
  • Angket kuesioner kesehatan wajib ditindakake. 

Sawise syarat ing ndhuwur wis dipenuhi, tamu bakal wis diresiki lan bakal nampa gelang tangan sing wis jelas nalika check-in utawa ing gerbang keberangkatan.

Ing wulan iki, Alaska Airlines ngoperasikake rata-rata 18 penerbangan nonstop saben dina menyang Oahu, Maui lan Pulo Hawaii saka Seattle; Portland, Oregon; Oakland, San Jose, Los Angeles lan San Diego, California; lan Anchorage, Alaska.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.