News

Pariwisata medis dadi pasar berkembang kanggo Ghana

000e_8
000e_8
ditulis dening editor

Direktur Utama Rumah Sakit Holy Trinity ing Accra, lan SPA ing Sogakofe ing wilayah Volta, Dr.

Print Friendly, PDF & Email

Direktur Utama Rumah Sakit Holy Trinity ing Accra, lan SPA ing Sogakofe ing wilayah Volta, Dr.Felix Anyaa njaluk pamrentah supaya pariwisata kesehatan dianggep minangka salah sawijining produk pariwisata ing pasar global, utamane ing negara berkembang.

Dheweke ujar manawa sanadyan pemasaran produk turis tradisional ing negara kasebut dudu ide sing ala, nanging perhatian uga kudu diwenehake marang sektor kesehatan supaya bisa entuk ijol-ijolan asing kanggo negara kasebut.

Dheweke ngomong ing sawijining wawancara karo The Chronicle sajrone penghargaan anyar ing Klub Ghana 100 ing wayah wengi, sing nyumurupi rumah sakit dheweke dipilih dadi fasilitas kesehatan paling apik ing negara kasebut. Bebungah penghargaan kasebut, dijuluki "Ngrayakake Pemimpin Bisnis Ghana", minangka platform sing dirancang dening Pusat Promosi Investasi Ghana (GIPC) kanggo ngenali lan menehi 100 perusahaan paling apik ing Ghana adhedhasar kriteria kelas dunia.

Penghargaan 2009 ditujokake kanggo rangking sing didhasarake saka ukuran perusahaan, pertumbuhan lan untung ing taun kepungkur. Fasilitas kesehatan rangking 34, yaiku nomer siji ing kategori kesehatan.

Dr. Ayaaa ujar yen regane $ 100,000 ing Inggris lan negara maju liyane kanggo bedah kardio, regane mung $ 10,000 ing Ghana kanggo operasi sing padha.

Dr. Anyaa ujar manawa bisnis medis iki dipromosikake kanthi apik dadi produk pariwisata kaya negara liya, negara kasebut bakal entuk manfaat banget lan bakal dadi surga kanggo operasi jantung lan operasi balung mburi.

Dheweke ujar manawa Kuba saiki lagi ngekspor dokter, lan Ghana bisa entuk manfaat banget saka pariwisata medis yen dipromosikan kanthi apik. Dheweke ujar manawa Nigeria bubar nindakake operasi kardio pertama lan dokter sing nindakake latihan kasebut dilatih ing kene ing Ghana. Kanggo dheweke, iki mung nuduhake manawa pamrentah sing penting banget kanggo wisata kesehatan, dheweke bakal entuk akeh mupangat.

"Perubahan lingkungan pasar sing tambah akeh banget menehi kesempatan kanggo sektor medis kanggo nanggapi panyiapan SPA, minangka strategi pemasaran paling cocog sing target kelas menengah tengah, sing umume rentan ngalami penyakit gaya urip sing ora nular kanthi strategis. campuran marketing. Gaya urip kaya ngono, sing nduweni jejak penyakit sing nyebabake generasi modern kalebu; hipertensi, diabetes, bobote bobote, turu sing kurang, migren, kolesterol tinggi, tukak weteng, kecanduan, nyeri gulu lan punggung dadi penyebab bebaya kesehatan utama global ", jarene.

Nyentuh rahasia ing balik kinerja fasilitas kesehatane, Dr. Anyaa ujar manawa rasukane wis bisa efektif nggabungake cara perawatan tradisional karo metode kontemporer. Dheweke ujar manawa umume wong sing lara mlebu rumah sakit kanggo njaluk perawatan medis, sapa wae sing duwe masalah psikologis, Fisik lan mental uga duwe masalah kesehatan, lan kudu dirawuhi kaya sing wis ditemtokake dening standar Organisasi Kesehatan Dunia (WHO).
Dheweke ujar manawa wong kasebut mungkin ora lara fisik, nanging masalah psikologis sing dialami yaiku masalah kesehatan serius sing kudu ditangani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.