News

Pasangan Michigan mbuwang 67 dina dadi turis Orlando

000e_27
000e_27
ditulis dening editor

Holland, MI - Saperangan warga asli Walanda bakal ngentekake 67 dina ngunjungi papan wisata ing Orlando lan Florida tengah.

Print Friendly, PDF & Email

Holland, MI - Saperangan warga asli Walanda bakal ngentekake 67 dina ngunjungi papan wisata ing Orlando lan Florida tengah.

Kyle Post lan Stacey Doornbos - kalorone wis gedhe ing Holland nanging saiki urip ing New York City - menang kompetisi kanggo makili kampanye Orlando "Make Me Smile" lan bakal melu promosi marketing show realita kanggo pariwisata Orlando, Fla. industri

Kalorone bakal nggunakake 67 dina kanggo tur ing Orlando lan atraksi Florida tengah. Perjalanane, "67 dina Senyum" diwiwiti tanggal 27 Agustus.

Kanca-kanca sing isih cilik bakal manggon ing kondo loro kamar ing Downtown Orlando, miturut Orlandoinfo.com. Dheweke diwenehi ponsel, video digital lan isih kamera kanggo nyathet pengalaman, Dolar Sewa Mobil, lan biaya $ 25,000.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.