24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Ngilangi Warta Eropa Plancongan Bisnis Italia Breaking News News Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penghargaan Khusus Skål 2020 Ngurmati Antonio Percario

Penghargaan Khusus Skål 2020 Ngurmati Antonio Percario
Penghargaan Khusus Skål

Sajrone Rapat Umum Tahunan Skål Internasional, dianakake kanthi virtual kaping pisanan ing sejarah, organisasi kasebut menehi Skål Special Awards 2020.

Peter Morrison, Presiden Skål International taun 2020, dianugerahi Antonio Percario, Skål International Roma lan Direktur Internasional kanthi Penghargaan Khusus Skål, "Kanggo mil sing ekstra ing taun sing durung pernah ana iki. ”

Motivasi penghargaan kasebut minangka akibat saka pakaryan Presiden Biyen sing luar biasa, ing taun krisis serius ing sektor pariwisata. Utamane, dianggep:

  • Panelusuran cara terus-terusan kanggo ngowahi Asosiasi saka pirang-pirang acara "konvial" dadi "alat kerja" nyata kanggo Anggota, ing level Klub lan Internasional.
  • Asil komunikasi lan penyebaran merek Skål International liwat terus-terusan ana ing pers, ing pameran, ing acara institusional sing penting pariwisata.
  • Komitmen internasional ing konteks Direksi ing ngendi Presiden Past Percario mbedakake karo dokumen program lan ringkesan sing nuntun karya Dewan.
  • Inovasi terus-terusan ing metode interaksi antarane klub lan anggota, klub lan institusi, klub lan kain asosiatif, klub lan pasar; koleksi materi panelitian sing akeh kanggo para anggota supaya mesthi nyedhiyakake data paling anyar, pendapat sing paling kuoso, lan warta sing paling relevan saiki.

Kabeh karya iki digandhengake karo semangat lan energi sing diinvestasikan ing asosiasi kasebut kanggo menehi Skål Roma peran penting sanajan ngadhepi krisis paling jero lan paling dawa ing sektor kasebut.

Presiden Paolo Bartolozzi lan dewan ngucapke matur nuwun banget marang Presiden Biyen Antonio Percario amarga kabeh sing wis ditindakake sajrone pirang-pirang taun lan terus nindakake sajrone krisis COVID ing wulan lan nyiyapake proposal anyar kanggo pirang-pirang wulan lan taun kepungkur.

Prof Antonio Percario minangka Direktur Internasional Skål International, salah sawijining pendiri SKÅL Eropa, Direktur Skål Italia, MDO, lan kepala Kantor Pers Skål Roma.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.