24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Bhutan Breaking News Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News wong Warta Breaking Peru Pengumuman Pers Mbangun maneh Tanzania Breaking News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pahlawan Pariwisata Mbangun Siji Komunitas Pariwisata - kanthi sakbenere

Draft otomatis
dijupuk robin
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia minggu kepungkur diajeni Robin Richman saka Petualangan Steppin Out, ing Chicago, USA kanggo ngetik Balai Pahlawan Pariwisata.

Pemandu wisata saka Tanzania menyang Bhutan lan Peru bisa matur nuwun marang Robin amarga tetep nindakake bisnis liwat pandemi kanthi tuntunan virtual.

Robin Richman wis kerja keras kanggo nggawe program supaya program pariwisata adhedhasar komunitas cilik bisa duwe kesempatan kanggo ngasilake bathi sing dibutuhake banget sajrone wektu iki.

Draft otomatis

Pengalaman Plancongan Interaktif Virtual, diarani World Wonder Up Close and Personal, bakal makaryakke wong-wong sing wis nyiyapake utawa melu program pariwisata komunitas kasebut kanggo nuduhake pengalaman karo para peserta kanthi nyata, menehi dheweke kerja sajrone wektu pandemi iki.

Dheweke pemasaran program kasebut menyang dhaptar para plancong uga nggedhekake wong liya supaya program adhedhasar komunitas bisa terus ngupayakake tugas mbagi budaya, tradhisi karo wong liya. Dheweke wis miwiti kaca GO FUND ME kanggo nglumpukake sumbangan kanggo mbantu peralatan lan internet saengga luwih akeh dana sing dikumpulake saka registrasi bisa mbukak program komunitas lan ora mung mbayar biaya.

Dheweke uga ngupayakake golek sponsor lan pengiklan kanthi iklan cendhak kanggo program kasebut kanggo ngatasi biaya kasebut. Muga-muga bisa nggawa sawetara teknologi ing omah lan uga mbantu sawetara komunitas kasebut sinau katrampilan anyar ing teknologi.

Nalika target program kasebut yaiku ngasilake penghasilan kanggo sawetara komunitas sing gumantung karo turis, bisa dadi alat pemasaran sing apik kanggo njaga lokasi tetep urip kanggo para plancong nalika miwiti lelungan maneh. Uga duwe potensial kanggo nggayuh wong sing ora bisa lelungan.

Robin dadi tamu ing acara peluncuran Jaringan Pariwisata Dunia minggu kepungkur lan menehi pandhuan wisata saka Tanzania, Bhutan, lan Peru ing sesi zoom langsung lan dheweke nerangake kanthi tembung dhewe babagan kepiye sibuk karo pariwisata virtual.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
wtnnew
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.