Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

WTN nundha sementara Seal Pariwisata sing Aman

safertourismseal
safertourismseal
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) nundha sementara menehi Seal Pariwisata sing Aman. Aplikasi saiki bakal ditrapake sawise program segel diwiwiti maneh.

Laut Pariwisata sing luwih AmanAku miwiti karo inisiatif dening mbangun maneh.lancaran klompok diskusi lan saiki dadi bagean saka Jaringan Pariwisata Dunia sing nembe digawe.

Presiden WTN Juergen Steinmetz ujar: "Kanthi infeksi COVID-19 mundhak sacara dramatis ing pirang-pirang negara, ora bakal tanggung jawab terus karo inisiatif Seal Pariwisata sing Aman. Segel kasebut biasane dianugerahi lan adhedhasar penilaian awake dhewe, lan ora nate dadi jaminan keamanan, nanging menehi semangat. ”

"WTN bakal nerusake nerbitake Seal Pariwisata sing luwih Aman ing mbesuk, lan yen kita rasakake waktune wis pas. "



"Kita uga nyengkuyung inisiatif sing padha karo organisasi utawa entitas liyane supaya njupuk pendekatan sing luwih konservatif."

Penghargaan Pahlawan Pariwisata dening Jaringan Pariwisata Dunia bakal terus ngurmati wong-wong sing ora bisa diarep-arep lan nggawe prabédan kanggo industri pariwisata lan pariwisata. Ora ana biaya kanggo milih sapa utawa nampa penghargaan kasebut. Informasi luwih lengkap: www.pawanes.pk

Jaringan Pariwisata Dunia minangka jaringan luwih saka 1000 profesional lelungan ing 124 negara. WTN resmi diluncurake minggu kepungkur.
Kanggo informasi luwih lengkap babagan kegiatan lan pilihan anggota, bukak www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.