Warta plancongan Bolivia Warta Breaking Travel Warta plancongan Chili Warta Pengunjung Internasional liyane Keslametan Warta Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Wisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan

Gempa bumi kuat nyerang wilayah tapel wates Chili-Bolivia

Pilih basa sampeyan
Draft otomatis
Gempa bumi kuat nyerang wilayah tapel wates Chili-Bolivia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 6.0 sing kuat ngguncang wilayah perbatasan Chili-Bolivia dina iki.

Laporan Pambuka
Gedhene6.0
Tanggal-wektu14 Des 2020 15:20:49 UTC 14 Des 2020 12:20:49 cedhak pusat gempa
Lokasi21.818S 68.727W
Ambane114 km
Distances73.6 km (45.6 mi) NNE Calama, Chili 154.9 km (96.1 mi) ENE saka Tocopilla, Chili 231.2 km (143.3 mi) SE saka Iquique, Chili 248.3 km (153.9 mi) SW saka Uyuni, Bolivia 251.0 km (155.6 mi) SW saka Colchani, Bolivia
Kahanan sing durung mesthiHorisontal: 5.0 km; Vertikal 3.4 km
paramèterNph = 80; Dmin = 53.2 km; Rms = 0.73 detik; Gp = 33 °
Print Friendly, PDF & Email
>